Näyttely vie aikamatkalle ruokakeskusteluun

0
Karoliina Kirvelä, Riitta Mäki-Punto ja Mirja Toivonen pääsivät näyttelyavajaisissa aikamatkalle, sillä pöydässä oli tarjolla vuosikymmenten takaa tuttuja ruokia rex-kakusta raidallisiin savusilakkaleipiin. Salsan ja guacamolen kanssa tarjotut tacolastut olivat kuuminta hottia jo 2000-luvun alussa, mutta lämmittivät ne myös avajaisissa - chili sai suun hymyyn. Kuva: Kati Uusitalo

LOIMAA/SARKA-MUSEO – Miksi syömme kuin syömme, ruokahistorioitsija, FT Ritva Kylli kysyy.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Jos et ole vielä digisisältöjen tilaaja, katso tilaustarjous tästä.

Jos sinulla on jo voimassa oleva tilaus, siirry aktivoimaan tilauksesi.

Aktivoi tilaus