”Kiitos neuvokkaille oppilaille”

0
LL Arkisto/TS/Kuvaaja: Timo Jakonen 2011

Siis niin mitä, mihin tarkoitukseen Kiinteistökolmio hakee kansainväliselle (salaiselle) yritykselle Loimaalta toimitilaa jonka sisäkorkeus on 4–5 metriä ja riittävän suuret ovet ( LL 18.5.). Todella epämääräinen uutinen, mutta hyvä kun tuo on tässävaiheessa julkaistu.

Ihmetellen

Varhan herrakerho! Hävyttömyys on huipussa kun säästetään vanhus äideiltä äitienpäivä kakusta! Tuliko paljon euroja? Omalle äidille kans tarjositte kuivaa korppua vai?

Hävetkää isopalkkaset

Loimaalla ei investoinneista saa tulla ”ikuisuushankkeita”. Ennen Loimaalla kaupunki uskalsi investoida ja sitä kaupungin virkajohto johti. Investointihankkeiden vauhditus on nyt todella tarpeen kuten neuvos LL:ssä kirjoitti.

LV

Nykyinen hallitus on toiminut maaseudun kannalta mainiosti. Tämän tietää jokainen kepulainenkin, esim. eduskunnan kyselytunnilla ei keskustalla ollut oikein mitään kritisoimista hallituksen maatalouspolitiikkaa vastaan. Toisin oli niinä 8 vuotena edellisillä hallituskausilla, jolloin meillä oli keskustalainen maatalousministeri. Pahinta oli viime hallituskaudella polttoturpeen käytön pakkolopettaminen verotusta kiristämällä. Keskusta möi maaseudun vihervasemmistolle valtansa pitääkseen. Nyt onneksi muutamat keskustalaiset ovat myöntäneetkin suuren virheensä. Hyvä jos Kepu on jotain oppinut sentään. Asiantuntijat veikkaavatkin Suomeen pitkään jatkuvaa porvarihallituksen sarjaa. Sitä minäkin toivon. Esim. maaseudun kannalta olisikin hyvin tärkeätä, että keskusta ja perussuomalaiset olisivat samassa hallituksessa. Viimeksi keskustalle tämä ei käynyt. Vihervasemmisto-oppositio houkutti taas enemmän. Vaikka sosiaalidemokraatit voittaisivatkin, olisi keskusta-oikeiston syytä olla suostumatta heidän kanssaan yhteistyöhön. Niin erilaiset arvot ja mielipiteet on oikeistolla ja vasemmistolla nykyään. Näin on koko Euroopassa. Tyrmäsiväthän Marin, Ohisalo ja Anderssonkin etukäteen ennen vaaleja perussuomalaisten kanssa tehtävän yhteistyön. Nyt voi pilkka jatkossa osua omaan nilkkaan ja hyvä niin.

Matti Ojala

Onko Metsämaalle tuleva päiväkoti jo valmistuessaan lopetusuhan alla. Onhan kaupunki laskelmissa huomioinut että perheellä Metsämaalla on myös mahdollisuus halutessaan valita joku muu lapselle paremmin sopiva päiväkoti kuin lähipäiväkoti tai perhe on valinnut lapsen kotihoidon.

Kuntaveronmaksaja

Kiitos Loimaan Eloisat mukavasta toukokuun tapaamisesta rantapäivän merkeissä. Aurinkoisin mielin kohti kesää.

Kumpi on vaatimuksena patovahdin virkaan? Epäpätevyys vai piittaamattomuus. Kuuro ei tartte olla, koska kala ja simpukka ei huuda ko ne tukehtuu kuivalla savella.

 

Kiitos neuvokkaille Puistokadun koulun oppilaille, jotka hellepäivänä saivat Keskuskoulun nurkalla autoni käyntiin kun akku pääsi tyhjentymään. Siinä ei ihmetelty, vaan yhdessä lähdettiin heti ratkomaan ongelmaa! Kiitos myös tsempeistä!

Äiti pulassa

Kesä tuli, lumi suli. Toi tosin sulaessaan ikävän maalsismaiseman keittiön ikkunasta ”nautiskeltavaksi”. Naapurini naapuri, kipaisi jo Joulukuussa pellon vierestä 10-20 hyvää puuta kaatamassa ja poisviemässä, mutta kaikki oksien ja hiema isommatkin jätökset noin 2-3 metrin kasoihin jätettiin.? Kaadettinpa siitä muutama puu myös meidän tontilta..! Eikä pyynnöstäni huolimatta halunnut tätä luvattomuutta sopia.? Lupasivat kyllä jo roudan aikana jätökset poistaa ja siivota no EI.? Nähtävästi nyt tästä ”hianosta” maalaismaisemasta aamukaffilla saamme nyt ”nauttia” joka aamu. Olisi hyvä tehdä mitä lupaa..

Pexi

Kaupungin päättäjät, uskon, että teillä on paljon fundeerattavaa talouden ja ympäristön suhteeen. Pride liputus on pienen vähemmistön ajatus ja koskee kehittyviä nuoria. Heitä olisi hyvä tukea muilla keinoin. Me olemme kaikki olleet nuoria ja mielessä on ollut monia kysymyksiä, joihin vastaukset ovat löytyneet, kun aika on ollut kypsä. Mielenterveysongelmia on myös nuorilla viimeaikojen tiedotusvälineiden mukaan jo runsaasti. Asiasta on selkeää kirjallisuutta lääkäreiden kirjoittamana. Kannattaa ottaa selvää ja tehdä sen jälkeen päätös. Kaupungin lipputangoissa haluan nähdä siniristilipun virallisina liputuspäivinä.

Isoäiti