Tänään Kopeissa muun muassa natseja ja lupiineja

0
LL Arkisto/Kunnallislehti

Nuoriso joka ajoitte lauantaina mopoilla puvut päällä, toitte iloa katukuvaan.

 

Selittäkää nyt tyhmälle mistä johtuu että ”nykynatseista” on tullut Venäjän kumppaneita? Eikös kommarit ollut ennen Venäjän ystäviä? Putinhan itse kertoo tappelevansa Ukrainassa ”natseja” vastaan! Onko nyt kahdenlaisia natseja?

Älkää sekoittako tyhmää

Ihmetellään miksi nuoret ovat niin rauhattomia ja tyytymättömiä? Koska puh.ja some vievät kaiken ajan! Vanhemmat herätkää – ei lapset tarvitse ”sähköpelejä” 1-vuotiaasta asti, kalliita puh. ja houkutuksia shoppailuun! Itse päätätte, sitä saatte! Yhteiskunta tarvitsee järkeviä nuoria!

omani kasvatin, hyvä tuli..

Tampereentien varrella reilu kilometri ennen ysitietä on pellon reunassa vasemmalla puolella huomattavan suuri lupiinikasvusto. Eikö nyt olisi hyvä ajankohta niittää se ennenkuin siemenet kypsyvät?

 

Huh hellettä! Kummallista että hoitajille ei löydy ansaitsemaansa palkkaa, eikä arvostusta – toisin kuin useat miespuoliset saavat huikeat lisät ja ansionkorotukset! Eriarvoisuus näkyy Suomessa, hoitajilla ei ole ääntä! Naiset joutuvat tyytymään muruihin. Yritetään yhdessä kovemmin!

Jo vapaana, arvokkaana

Suomessa on julkinen terveydenhoito järjestelmä vielä melko hyvä. Kun kaikilla ihmisillä on mahdollista päästä hoitoon ja verovaroin lääkkeidenkin hintaa vaihtelevasti korvaa valtio. Että on sitä ilokin maksaa veroja tästä ns. sosialistisessa järjestelmässä, miksi USA tätä järjestelmäämme sanovat. Heidän kapitalistinen terveydenhuoltonsa on räikeästi kansaa eriarvoistava ja rikkaita suosiva. Järjestelmän eri- arvoisuutta ja mahdoton ymmärtää, kun suuri osa kansasta tuskin saa lääkäri apua, saati edes lääkkeitä köyhyyttään.

Taisto Levo

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän