Alastarolaiseen kauppaan murtauduttiin kahdesti samana yönä – poliisi pyytää havaintoja epäillyn liikkeistä

0
LL ARKISTO

LOIMAA Alastarolla sijaitsevaan päivittäistavarakauppaan murtauduttiin viime viikon tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kaksi kertaa. Poliisi pääsi nopeasti epäiltyjen tekijöiden jäljille ja on tehnyt tutkinnan aikana kiinniottoja ja useita kuulusteluja. Poliisi on myös takavarikoinut kaupasta anastettua omaisuutta.
Poliisi olettaa, että asiassa on yksi epäilty päätekijä mutta varkauksien toteuttamiseen liittyy myös muita henkilöitä. Epäilty päätekijä on mies, joka tapahtumahetkellä oli pukeutunut mustaan Helly Hansen -merkkiseen takkiin, jossa on keltaisia heijastinraitoja.
Lounais-Suomen poliisi tutkii tapausta varkauden yrityksenä ja varkausrikoksena. Koska osa anastetusta omaisuudesta on vielä löytämättä, poliisi pyytää havaintoja epäillyn liikkeistä murtoyönä Alastaron keskustan alueella. Myös muuten asiasta mahdollisesti jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin. Havainnot ja muut tiedot voi toimittaa poliisille joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai Whatsapilla tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän