Hurrikaani lähtee puolustamaan mestaruutta

0
Hurrikaanin toiminnanjohtaja Anssi Rämö, päävalmentaja Olli Kuoksa ja puheenjohtaja Harri Syväsalmi eivät tyydy yhteen mestaruuteen. Yhteisöllisyyden vaaliminen, pelaajakasvatus ja toiminnan kehittäminen takaavat sen, että Hurrikaani nähdään jatkossakin finaaliotteluissa.

LOIMAA Ensimmäisen lentopallomestaruutensatänä keväänävoittanut Hurrikaani haluaa tarjota ensi kaudellakin lentopalloyhteisölle viihdettä ja voitokkaita otteluita.

– Viime kausi oli mitä oli, mutta mitään ei saavuteta uudestaan, jollei sitä kaikkea tehdä uudelleen, joukkueen päävalmentajana jatkava Olli Kuoksa linjaa.

Liigajoukkueen kasaamista on helpottanut se, että Hurrikaani tunnetaan mallikelpoisena seurana, mutta toisaalta puolenkymmentä kotimaan kullan pokannutta suuntasi katseensa voittoisan kauden jälkeen ulkomaille.

Kuoksa luonnehtii kauden 2024–2025 joukkuetta kansainväliseksi. Joukkueeseen on kiinnitetty passareiksi Matthew West ja Leevi Väänänen, liberoiksi Troy Gooch ja Aatu Kukkonen, yleispelaajiksi Väinö Rahko, Mikko Määttä, Camden Gianni ja Zachary Hollands, keskipelaajiksi Nuutti Niinivaara, Matti Köykkä ja Shunichiro Sato sekä hakkureiksi Eetu Häyrinen ja Alex Horn.

– Kun pelaajia rekrytoidaan, lentopallotaidot ovat nopeasti katsottavissa videolta. Siinä on paljon enemmän tekemistä, että saadaan selville, minkälainen ihminen on kyseessä. Tässä on yrityksillekin vinkki: rekrytoikaa mieltä, sillä taidoissa ei yleensä ole niin suurta eroa, Kuoksa sanoo.

Jankko Lentopallossa valmistellaan parhaillaan Power Cupia, joka pidetään ensi kesänä Loimaalla. Puheenjohtaja Jaakko Haltia laskeskelee, että onnistunut leiri tarvitsee noin 700–800 talkoolaisen työpanoksen.

Jotta tekeviä käsiä löytyisi, Jankko Lentopallo on käynnistämässä vapaaehtoistyöhön liittyvää ja Varsinais-Suomen liiton rahoittamaa hanketta, jossa on tarkoitus muun muassa tarjota yritysten työntekijöille kosketuspintaa vapaaehtoistoimintaan ja kasvattaa Loimaan tunnettuutta liikunnan, urheilun ja kulttuurin saralla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän