Kiitos ja hyvää kesää!

0
KUVITUSKUVA LL/TS/Kuvaaja: Jori Liimatainen

Loimaan kaupunginvaltuusto on kokoontunut tänä vuonna kolme kertaa (s. 5). Seuraavan kerran se kokoontuu syyskuun lopussa.

Valtuustossa kiitellään vuolaasti virkamiehiä ja luottamushenkilöitä sekä vuoden viimeisessä kokouksessa että ”kesäkauden” aloittavassa kokouksessa, joka siis oli maanantaina.

Valtuustoryhmien tavaksi on tullut myös toivottaa hyvää kesää, joka tietysti on ihan sympaattinen ele, eikä eri tahojen sekä näiden tekemän työn huomioiminen nyt pahitteeksi ole muutenkaan.

Hyvä, että edes kiitetään ja lähetellään kesäterveisiä, kun ihan tungokseksi asti ei valtuustossa oikein muuten puhuta – tosin tälläkin kertaa kokous oli suhteellisen vähistäkin puheista huolimatta melkein 2,5-tuntinen, kun asialistaa riitti tilinpäätöksestä asuntopoliittiseen ohjelmaan ja maahanmuuttokoordinaattorin viran perustamiseen. Edellisessä kokouksessa lista oli niin lyhyt, että varsinaiset kokousasiat käsiteltiin seitsemässä minuutissa ( LL 9.5.).

Voi toki olettaa, että puheet pitenevät sitä mukaa, mitä lähemmäksi ensi vuoden vaalit tulevat.

Kun valtuustoryhmät toisensa jälkeen käyvät esittämässä ryhmäpuheenvuoronsa ja muut puheenvuoronsa, toivotuksia ja kiitoksia kertyy jo jonkin verran.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tarja Mäki-Punto-Ristanen tokaisikin eräiden kiitosten perään, että vain torvisoittokunta jäi kiittämättä.

Kiitokset sillekin nyt sitten.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän