”Kiitos sinulle vanhempi herrasmies”

0
TS/MILLA KANGASJÄRVI

Miks ihmeessä, Loimaalaisten pitäs päästä Alastaron apu ryhmään facebookis. Sehän on Alastarolaisten oma juttu ja hyvä niin. Loimaa voi keksiä omiaan.

Nyt hidasteita ja sassiin Kalevalankadulle kerrostalojen kohdalle. Kauhee kaasutus just talon kohdalla et varmasti pelästyt.

Ryhmät viettivät juhannusviikolla keskikesän juhlaa, jossa makkaraakin grillattiin. Kiitokset makkaroiden lahjoittamisesta Varsinais-Suomen Traktori Klubi ry ja Lions Club Loimaan Tähkä ry.
Kartanomäen kuntouttavan päivätoiminnan väki

Jos vanhemmat eivät osaa kasvattaa lapsiaan kertomalla minne roskat laitetaan, voisiko kaupunki tehostaa Keskuskoulun parkkipaikan ja sairaalan välisen Vapaudenkadun alueen siivousta. Katu ja ympäröivät nurmikot aivan törkeässä kunnossa, litistettyjä tölkkejä, roskaa ja ennen kaikkea hajotettuja lasipulloja, joita saa pyörällä väistellä joka aamu työmatkalla.

Kiitos sinulle vanhempi herrasmies kauniista sanoistasi juhannusaattona Prismassa!
Onnellinen perheenäiti

Niin kuin joka vuosi Suomessa on aina tapana ollut, ennen juhannusta kansaamme piilosuosituksin ohjeistaa, eli mitä alkoholipitoisia juomia suositellaan käytettäväksi. Television ruudulta näkee että katuhaasteluihin valitaan vaan sellaisia henkilöitä joiden sanoin kansan alkoholin käyttöä halutaan ohjeistaa. Että oli asia mikä hyvänsä, mitä ei haluta kansan tietoon kertoa, se vaietaan kuoliaaksi. Jos otetaan läpileikkaus koko Suomen juhannus, joulu juomien käytöstä, niin kirkkaat on myynnin ykkönen, millä ne päät sekoitetaan.
Taisto Levo

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän