Kolme osuuspankkia yhdistyy

0

LOIMAAN SEUTU OP Humppila-Metsämaa, OP Jokioinen ja OP Ypäjä päättivät yhdistyä. Uusi OP Jokilääni aloittaa ensi vuoden alussa. Yhdistymisestä päätettiin pankkien ylimääräisissä osuuskunnan kokouksissa.
Nykyiset neljä konttoria jatkavat toimintansa normaalisti.
Pankkien tiedotteessa perustellaan, että uuden OP Jokiläänin tavoitteena on vahvistaa alueen elinvoimaisuutta ja varmistaa asiakkaille laadukkaat, kilpailukykyiset sekä sujuvat palvelut eri asiointikanavissa jatkossakin.
– Osuuspankin hallituksen tehtävänä on varmistaa pankin toiminnan sääntelynmukaisuus ja asiakkaiden palveluiden jatkuminen. Yhtenä pankkina meillä on paremmat edellytykset suunnata resurssejamme asiakkaisiin. Samalla vahvistamme asiantuntijoidemme osaamista ja vähennämme henkilöstöriskiä, OP Ypäjän hallituksen puheenjohtaja Jouko Käkönen sanoo tiedotteessa.
Yhdistymisellä ei ole vaikutusta pankkien asiakassuhteisiin eikä asiakkailta vaadita mitään toimenpiteitä. Asiakkaiden tilinumerot, maksukortit ja verkkopalvelut toimivat, kuten tähänkin asti.
– Hyvä asiakaskokemus voidaan turvata ja sitä voidaan parantaa entisestään, kun hoidamme sääntelyn yhdessä pankissa emmekä kolmessa erikseen. Viisi vuotta sitten OP Humppila ja OP Metsämaa päättivät yhdistyä näistä samoista syistä, OP Humppila-Metsämaan hallituksen puheenjohtaja Johanna Pättiniemi kertoo.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän