”Missä olivat elokapinalliset?”

0
LL/KALLE RAJALA

Missä olivat luonnonsuojelijat ja elokapinalliset, kun Humppilassa traktoreista nousi valtavia pakokaasupilviä. Olisi ollut hyvä paikka mielenosoitukselle.

Ylellä on valtava porukka Roomassa! Rahaa näyttää olevan ihan mässäilyyn asti!
Penkkiurheilija

Seuraako Loimaan kaupungin insinööri Satakunnantien tieremonttia. Kenen on vastuu korkeista rotvallinreunoista? Taloyhtiön pihaanajo autolla on konstikasta. Kannattaisi tehdä katselmus ja kuulla asukkaita.
Hannele Lehtola-Reiman

Sattui hauskan näköinen tapaus Prisman pihalla tiistai-iltana. Kolme kaverusta oli lähdössä pyörällä ja yhdellä pyörän takana hirveen iso koivun oksa mistä lue napannut. Lähtivät vesikoskenkatua kaupunkiin päin ja ihmiset jäi pihalle katseleen. Autot tyyttäili kun ei uskaltaneet ohittaa. No kun tulin kaupasta kotiin menin katsoon kaupungille mihin ne pojat meni. No se yks ajaa ympyrää torilla kenellä oli se suuri oksa pyörän takana. No pääasia et itsellä oli hauskaa.

Mannerheimin syntymäpäivää jos muutakin juhlittiin lipuin, ohimarssein ja puhein. Ei voi ymmärtää sitä julmuutta, kun punaisten hävittyä sisällis-sodan, heille perustettiin Hennalaan vankileiri. Siellä kuoltiin nälkään ja marski antoi sen jatkua, kunnes Englannin uhkaus tehosi. Jatkosodan alussa Mannerheim antoi käskyn ylittää N-liiton rajan. Se käsky johti sotilaittemme menon syvälle vihollisen maalle. Hänen olisi pitäisi suojella omiaan, eikä ajaa heitä surman suuhun, sillä joukkopaossa kuoli tuhansia sotilaitamme turhaa.
Taisto Levo

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän