”Ällistykseni oli suuri”

0
TS/TIMO JAKONEN

Vänniläntiellä liikenne lisääntyi, kun Tammiaisten sillan korjaus alkoi, vaikka ohjattu kiertotie on Vampulan kautta. Tien varren osakkaat toki ymmärtää miksi kuljette tien kautta, mutta olisimme myös tyytyväisiä, että ottaisitte kunnossapidon kuluihin osaa maksamalla henkilöautolla tapahtuvasta läpikulkuliikenteestä.
Jari Jääskeläinen hoitokunnan pj.

Ilolla tervehdin Forssan sateenkaarilippua ohi ajaessani. Lippu on symboli monimuotoisuudelle ja suvaitsevaisuudelle. Hieno idea Nuvalta tuo piknik, hurraa nuoret!
Jaana

Vasemmistoliitto ja vihreät vastustavat ns. käännytyslakia Ihan ideologista syistä. Etenkin Vasemmistoliitolla on ikuiset sympatiat Venäjää kohtaan, vaikkeivät sitä myönnäkään. Esim. Lähi-idässä he aina ovat arabivaltioiden ja jopa terroristijärjestö Hamasin puolella. Nyt on kuitenkin kyse Putinin hybridioperaatiosta. Vasemmisto, RKP ja vihreät leikkivät Suomen turvallisuudella. Ja taas Venäjän pussiin.
Matti Ojala

Ällistykseni oli suuri, kun luin eräästä lehdestä että Toni Keränen oli heittänyt keihästä Paavo Nurmen kisoissa hirmukaaren 84,15. Olemmeko unohtaneet sen, mikä keihäässä on hirmukaari, kun meillä sellaiseksi yleisestikin siksi nimetään myös 86-87 metrisetkin. Maailmanennätyshän on Keräsen heitosta 14,33 metrin päässä. Tsekin Jan Zeleznyhän heitti Saksan Jenassa kesäkuussa 1996 nykyisellä keihäsmallilla maailmanennätyksen 98,48 ja näitä hirmukaaria useita kertoja yli 95 metriä, hoikkana miehenä taidolla ja lahjakkuudellaan.
Taisto Levo

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän