Aurinko ja halit lämmittivät Kuissin päivätapahtumassa

0
Tänä vuonna päivätapahtumassa esiintyi kaksi artistia, kun myös nuorille haluttiin tarjota ohjelmaa. Dilemman keikan aluksi yleisö hieman arasteli lavan eteen saapumista, mutta jo toisen kappaleen intron aikana kenttä täyttyi räppärin uusista ja vanhoista faneista.

Loimaa/Pesäpallostadion Loimijoki Virtaa -yhdistyksen yhdessä Loimaan Kaupungin, MLL Loimaan kaupungin yhdistyksen ja Jankko Hurrikaanin kanssa järjestämä Kuissi Rockin maksuton päivätapahtuma sai jälleen lapsiperheet sankoin joukoin viihtymään helteiselle pesäpallostadionille.

Uutuutena tälle vuodelle tuotiin lavalle kaksi esiintyjää, kun pienempien suosiossa kylpevän Rokki-Kokin lisäksi lavalle nousi räppäri Dilemma.

– Tämä on aivan ihana tapahtuma ja saatiin taas paljon lapsia mukaan puuhailemaan, MLL Loimaan kaupungin yhdistyksen puheenjohtaja Riina Karila kommentoi ja lisäsi yhdistyksen olevan liikkeellä markkinointihengessä näkyvyyden lisäämiseksi, ja siihen hommaan Kuissin päivätapahtuma on hänen mukaansa erinomainen tilaisuus.

Lasten suosikki Rokki-Kokki osallisti päivätapahtuman yleisön tanssimaan ja muistelemaan, että mistäs löytyikään pää, olkapää, peppu, polvet ja varpaat.

Rokkailun ja räppäilyn ohessa ei aktiviteeteista ollut pulaa. Kasvomaalauspisteellä taideteokset valmistuivat ennätysvauhdilla, mutta silti jonoa kertyi iloisista juhlijoista. Nurmialueella hurjapäisimmät laskivat potkumopoilla mäkeä ja vauhtia riitti myös vesipyssytarkkuusammunnassa ja monenlaisien heittopelien parissa.

– Ei kovin tuttuja esiintyjiä, mutta tosi hyviä, kasvomaalauspisteeltä koristetta iholleen hakenut Sofia Nurmi kertoi iloisesti.

Karilan lisäksi tapahtumasta löytyi muitakin halattavia otuksia. MLL:n maskotti Mamma Marakatti ja Kuissin oma jättimäinen ja pehmoinen jääkarhu ilahduttivat pientä ja vähän isompaakin juhlaväkeä.

– Parasta oli Rokki-Kokki, kasvomaalaus ja nämä maskotit, Luna Juhala listasi.

Kasvomaalauspisteelle kertyi pitkä jono, vaikka taiteilijat loivat teoksia liukuhihnalta. Luna Juhala odotti sateenkaaren valmistumista kärsivällisesti, ja peiliin vilkaisun jälkeen ilo oli ylimmillään.

– Jääkarhu ja hattara, omaa suosikkilistaansa pohtineet Vanessa ja Mikael Tapani kertoivat yhteen ääneen, ja kaksikon äiti kertoi Mikaelin hattaran hävinneen muutamassa sekunnissa.

Päivätapahtuman jättimäinen ja pehmoinen jääkarhu ei joutunut itsekseen istuskelemaan. Vanessa ja Mikael Tapani kertoivat jääkarhun olleen hattaran ja Rokki-Kokin ohella päivän paras juttu.

Hattaroiden lisäksi näkyi lapsistakin välillä vain vilauksia. Silloin, kun on hauskaa ja lämmintä, on myös vauhtia.

– Miten se nyt tuonne jo kerkesi, eräs lapsenlapsijahtiin ajautunut isovanhempi huokaisi.

Klikkaa tästä lukeaksesi jutun myös Kuissi Rockin iltatapahtumasta.

Sulo Turtiainen viiletti vesipyssyammunnasta putken läpi kohti uusia aktiviteetteja.
Aava Turtiaisen veli oli napannut vesipyssyammunnasta makoisan palkinnon ja tästä rohkaistuneena isosiskokin lähti kokeilemaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän