Hurrikaanin toiminnanjohtaja Anssi Rämö irtisanoutui

0
- Tulen seuraamaan tiiviisti jatkossakin loimaalaista lentopalloa, ja ensi kesänä talkoillaan Power cupissa, se on selvä asia, Anssi Rämö sanoo. Sosiaalisessa mediassa hän kertoi siirtyvänsä Loimaan Kiveen valmistuspäälliköksi.

LENTOPALLO Seitsemän vuotta Hurrikaani-Loimaata toiminnanjohtajan paikalta johtanut Anssi Rämö on alkuviikosta irtisanoutunut omasta tahdostaan Hurrikaanin toiminnanjohtajan tehtävistä. Irtisanoutumiseen ei liity minkäänlaista dramatiikkaa, vaan Rämö haluaa hakea uusia haasteita työuralleen.

– Koen, että nyt oli aika jättää seura. Seitsemän vuotta on pitkä aika, ja sen aikana olemme onnistuneet kehittämään toimintaamme. Meillä on uudet isot toimitilat, jotka mahdollistavat erilaisten tapahtumien ja kokousten pitämisen, on kehitetty lastentapahtuma Trombilandia ja paljon muuta. Sekä työympäristö, että organisaatio ovat kehittyneet kohti ammattimaisempaa toimintaa. Tästä iso kiitos meidän talkoolaisille, joiden kanssa on ollut mahtava tehdä hommia, Rämö luettelee.

Hänen mukaansa päätös lähteä ei ollut helppo, mutta aika on muutokselle sopiva.

– Mietin pitkään päätöstä, mutta kun eteen tuli mielenkiintoinen mahdollisuus aivan eri toimialalta, uskalsin tehdä ratkaisun.

Rämön mukaan lentopallo ei jää kokonaan, sillä ensi kesän Power cupissa hän lupaa olla talkoissa mukana.

Rämö jatkaa toiminnanjohtajana elokuun lopulle saakka. Siihen mennessä Hurrikaanin hallitus pohtii tulevan toiminnanjohtajan rekrytointia ja valintaa.

– Anssi teki seitsemän vuotta töitä Hurrikaanille. Ymmärrän, että ajanjakso oli myös raskas. Toivotamme kaikki hänelle onnea ja menestystä seuraavassa työssä. Samalla haluan kiittää Anssia siitä, mitä hän on seuran eteen tehnyt, hallituksen puheenjohtaja Harri Syväsalmi kiittelee.

Syväsalmen mukaan ensi viikolla laaditaan strategia, miten seura jatkaa toimintaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän