”Kiitos iloisesta Pride-piknikistä!”

0
TS/ARI-MATTI RUUSKA

Soisi Melliläjärvelle yleistä musisointikieltoa. Kukin voi kuulokkeiden kautta kuunnella mitä haluaa, yleinen (ja täysillä jumputtava) musisointi takuulla häiritsee muitakin kuin minua.
Leena

Nyt työntäyteiset vuodet ovat vierineet siihen pisteeseen, että on aika kiittää ja suunnata uusiin tuuliin. On ollut kunniatehtävä palvella teitä seurakuntalaisia ja olla mukana elämänne merkittävissä taitekohdissa. Hymyillään kun tavataan.
Kirsi ja Anne

Kiitos Loimaan Nuorisovaltuustolle iloisesta Pride-piknikistä! Te viisaat nuoret toitte tärkeän sanoman esiin helposti lähestyttävällä tavalla. Priden ajatus on mielestäni tule sellaisena kuin olet, ja on yksi tärkeimmistä viesteistä millä voit osoittaa rakkautta, vähentää ennakkoluuloja ja rakentaa yhteisöllisyyttä. Onnistuitte, ja Loimaa tuntui minulle siinä hetkessä vähän avoimemmalta ja suvaitsevammalta paikalta asua.
Rauhaa ja rakkautta

Uuden, sairaalan viereen tulevan palvelutalon alla on kalliota, jota nyt räjäytellään (LL 27.6.). Onkohan rakennuksen suunnittelussa ja toteutuksessa otettu radonriski huomioon, kuten pohjarakennusasetus (465/14) edellyttää? Radonmäärät kannattaakin mitata talossa heti valmistumisen jälkeen, jolloin rakentaja korjaa.
Radonista keuhkosyöpää

Hyvin toimiva ilmanvaihto on tärkeä niin asukkaiden terveydelle kuin talon rakenteiden säilymiselle. Ilmanvaihto huolehtii mm kosteuden poistumisesta kylpyhuone tiloista sekä riittävästä hapen saannista asuintiloihin.

Hei sinä joka tulit Lemminkäisen kadulta kauheeta vauhtia mopolla lemmen sillalle lauantaina, kun minä olin tulossa Prismasta päin lemmen sillalle, mitä luulet et ois käynyt jos oisin jo ehtinyt sillalle. Kun näin tulosi oli pakko hypätä pyörän päältä pois etten jää alle, vauhti oli niin kova. Eikä siinä pyöräilijä ja mopoilija mahdu ohittaan toisiaan. Sitä paitsi sillalla on mopolla ajo kielletty. Olit varmaan se sama mopopoika joka tulit keskuskoulun alikulkutunnelista perjantaina kauheella vauhdilla just kun pääsin sieltä ulos. Aja siellä missä on lupa ajaa tai jätä mopo kotiin.

Mellilän keskustan 40 km/h alueella on jonkun ollut pakko ajaa siilin yli.
Juoksikohan alle…

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän