Kuississa bileet jatkuvat koko illan

0
Kuissi Rockin järjestäjäryhmä Toni Lehtonen, Eeli Toppari, Johannes Häyhä ja Lasse Laaksovirta ovat valmiina ensi viikon järjestämisrykäykseen. Talkoolaisten aktiivisuus saa kiitosta nelikolta.

LOIMAAN Pesäpallostadion tärisee ensi viikon lauantaina seitsemännen Kuissi Rockin merkeissä. Festivaalin järjestäjien mukaan tänä vuonna mennään edelliseltä kerralta tutulla sapluunalla.

– Mitään mullistavaa ei olla pyritty tekemään. Pientä hienosäätöä siellä täällä, että kaikki sujuu entistäkin sujuvammin. Baaritiskejä tulee muutama lisää, Toni Lehtonen kertoo.

Esiintyjäkattaus on tänäkin vuonna kasattu niin, että jokaiselle löytyy jotakin ja samalla kaikille vähän kaikkea. Päälavalla esiintyvät Aknestik, Indica, Kotiteollisuus ja Teflon Brothers. Sivulavalla paikallinen Solomu ja DJ-Etutukka.

– Muutama nimi ei jäänyt lopulta syöttiin, ja kattauksen lukottaminen kesti hieman normaalia pidempään. Mitään paniikkiratkaisuja ei kuitenkaan jouduttu tekemään, vaan varasuunnitelma oli koko ajan olemassa, Lehtonen kertoo.

– Ja meillä on aina ollut joku loimaalainen bändi mukana, ja joka vuosi eri bändi. Bileet jatkuvat läpi koko illan, Lasse Laaksovirta lisää.

Päivätapahtumassa on tänä vuonna huomioitu myös nuoret, joita viihdyttää räppäri Dilemma. Nuoremmalle juhlaväelle esiintyy Rokki-Kokki.

– Loimaan kaupunki mahdollistaa tänäkin vuonna osittain tämän päivätapahtuman järjestämisen. Siihen on toivottu ohjelmaa 12–17-vuotiaille, mihin Dilemma vastaa varmasti hyvin.

Lipunmyynti on järjestäjien mukaan sujunut tuttuun tapaan. VIP-liput myytiin loppuun juhannusviikolla, ja normilippuja kysellään jopa Muhokselta asti. Illalla Kuissiin odotetaan yli 2 000 juhlijaa.

– Maksimikapasiteetti on 3 000. Toki, jos tulee jokin äärettömän kova kysyntäpiikki, niin lavaa saadaan siirrettyä lähemmäs takarajaa, Laaksovirta lupaa.

Tapahtuman suosio takaa myös sen jatkuvuuden, ja Lehtosen mukaan ensi vuodelle on jo tarjottu esiintyjiä. Kuissiviikonloppuna Suomessa on käynnissä yli 20 muutakin musiikkitapahtumaa, joten kilpailu esiintyjistä on kovaa. Eikä pieni Loimaalla järjestettävä rocktapahtuma välttämättä pääse valitsemaan ensimmäisenä.

– Sitä ei välttämättä ihan jokainen hahmota, ettei me pystytä kilpailemaan isompien festareiden kanssa. Lisäksi joillain bändeillä on sopimuksia järjestäjien kanssa, että kyseiset bändit esiintyvät kesällä vain heidän konserteissaan. Silti on joka vuosi onnistuttu saamaan hyvät esiintyjät ja he tulevat tänne mielellään, Johannes Häyhä kertoo.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän