”Kyl loimaalainen pärjää vaikka ydinsodassa”

0

Loimaalla väestö ikääntyy kovaa vauhtia, miten varha aikoo hoitaa kaikki vanhukset ja heille tarvittavat avut. Sosiaalitoimiston tarvis nyt alkaa soitella vanhuksille ja kartoittaa ketkä tarviivat apuja että pärjäävät yksin kotona.

Miksi tilata jätelavoja kauppojen edustalle. Annettaisiin vähävaraisten suodaan hakea tuotteet pois. Ei niin pian pilaantunutta.

Kyl loimaalainen pärjää vaikka ydinsodassa kunhan sähköä tulee pistorasiasta, pakastin ei sula ja kaapeli-tv näkyy!

Eräs on päivät kotona, mutta aloittaa ruohonleikkuun ja sirkelöimisen n. klo 21 omakotialueella, jonka kaavan mukaan pitäisi olla ympäristöhäiriötä aiheuttamaton alue!

Meillä Suomessa on merkille pantavaa se, että hyvinvoiva enemmistö rahoittaa mieluummin niitä etuuksia ja palveluja joita se ensisijaisesti itse käyttää. Hyvinvointi yhteiskuntamme perustukset ovat jo aikaa sitten alkaneet murtua, on tullut lähipalvelukato ja velkakierre ja kysymys kuuluukin? Miten palata takaisin meillä olleeseen lähi palvelu yhteiskuntaan ja tasa-arvoiseen elämään myös tulevaisuudessa. Myös vakituiset työsuhteet ovat nykynuorille selvästi harvinaisempi tulevaisuudennäky kun edellisillä sukupolvilla on ollut.
Taisto Levo

Selittää suuren määrän nykymenoa, kaikkialla uusi sallittu huume: kännykkä.
Huh

Isot kauppaliikkeet varautuneet huonosti sähkökatkojen varalle varavoima generaattori olisi paikallaan aina voi olla pitempiä ja lyhyempiäkin katkoja.. vara on viisautta ei vahinkon enne yksityisilläkin jonkin verran traktori generaattoreita.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän