”Mukava tapahtuma ja kivat maisemat”

0
Tunnelma oli koholla lähdössä.

LOIMAA Melliläjärven ympärijuoksu toteutui jo yhdeksännen kerran kauniissa järven ympäröimissä maastoissa. Parkkipaikalla lähtöön valmistautuneet loimaalaiset Neea Jokinen, 7, ja Heidi Hakulinen kertoivat osallistuvansa kylmiltään kilpailuun. He uskoivat lämpimän sään tekevän juoksusta hieman rankempaa.

– Minulla olisi ollut suunnistus samana päivänä, mutta tämä on niin kiva tapahtuma, että tänne oli pakko päästä. Minulla on kaksi lasta täällä mukana, ja tämä on heille ensimmäinen kerta, mutta itse olen käynyt aikaisemminkin, Hakulinen sanoi.

– Aion osallistua siihen yhden kierroksen lasten sarjaan. On kiva harrastaa juoksua, ja tämä on ensimmäinen juoksutapahtuma, mihin osallistun, Jokinen kommentoi.

Loimaalaiset Anna Mattila ja Aaro Miller, 10, odottivat lähtöä hyvillä mielin.

– Tämä on mukava tapahtuma ja kivat maisemat. Hieman jännittää, ja tänään onkin aika kuuma ilma. Sitten onkin kiva päästä uimaan juoksun jälkeen, Miller sanoi.

– Aion hölkätä 5,4 kilometrin lenkin, ja on kiva katsoa, miten paukut riittävät, Mattila lisäsi.

Melliläläinen Risto Leino osallistui Mellijärven juoksuun ensimmäistä kertaa. Hän kertoi, ettei ole käynyt juoksutapahtumissa kovin usein.

– Halusin osallistua kilpasarjaan ihan siksi, että tämä on oikein mukava paikallinen tapahtuma. Ja kun itse vielä asun täälläpäin.

Melliläläinen Miska Salminen kertoi kierroksen menneen hyvin.

– Olen ihan tyytyväinen, mutta olihan se aika rankkaa. Vedin niin kovaa kuin pystyin. Olen käynyt joka kerta kolmen viime vuoden ajan.

Naisten sarjan voittanut Karoliina Olli kertoi olleensa hieman kipeänä, mutta hän oli silti tyytyväinen.

– Täällä on joka vuosi kiva juosta. Kyllä sen huomasi, että on ollut vähän kipeänä.

Tapahtuman järjestävät Mellilän Huovit, Mellilän kyläyhdistys, Loimaan kaupunki ja Niinijokivarren OP. Melliläinen Pekka Leppänen on yksi tapahtuman ideoijista Pekka Kujanpään kanssa.

– En edusta mitään tahoa, mutta halusimme, että nämä kauniit maisemat käytetään hyödyksi. Haluamme kannustaa ihmisiä osallistumaan tähän todella matalalla kynnyksellä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän