Terveisiä taloyhtiöille – ja naapureille

0

Palovaroittia koskeva laki muuttui 1.1.24 jonka jälkeen palovaroittimien vastuu on rakennuksen omistajalla eli taloyhtiöllä ja hallituksella.siirtymäaika on 31.12.25. Monessa asunnossa voi olla viallinen palovaroitin tai ei ole ollenkaan .jos tulee tulipalo eikä ole palovaroitinta joutuvat naapuritkin vaaraan ja et saa korvauksia kun ei ole ollut toimivaa palovaroitinta. Taloyhtiön hallitus hankkii palovaroittimet mutta asukas vastaa siitä että se on toiminnassa ja vaihtaa pariston.

Suuret pahoittelut että vippiruoka ei vastannut odotuksianne! Kerroitte hinta-laatusuhteen olevan huono. Salaatteja, kermaperunoita sekä leipää saa jokainen ottaa niin paljon kuin haluaa. Lisäksi ruokaan kuuluu kahvi sekä jälkiruoka. Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita ensi vuotta varten!

Yst. Laakee Deli

Kesällä voi korvat soida aamulla monesta syystä, ja itseaiheutettua piti ensin epäillä, kun yhtenä aamuna huomasin, että aamu-tv:n uutistenlukija luki sähkeitä ja lukemisen takana kilkatti joku muzakki. Kyllä ei ollut vain omissa korvissa se, kun kaverikin kuuli saman. Seuraavaksi on Ylen uutiset varmaan sitä, että yhdentekevän musiikin taustaksi joku lukee vaimeasti uutisia! Sitten on varmaan hyvä, kun ei saa kummastakaan selvää.

H. Äiriö

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän