Harrastefutista ukkosen säestämänä

0
Joukkueiden kokoonpanoista on Lops Openissa rajattu vain lisenssipelaajien määrä kahteen. Ikämiehet ja juniorit saivat olla mukana viemättä lisenssikiintiöstä paikkaa.

JALKAPALLO 14 joukkuetta mitteli perjantaina ja lauantaina taidoistaan tekonurmella, kun perinteinen harrastejalkapalloturnaus Lops Open järjestettiin. Säät suosivat tapahtumaa osittain, sillä perjantaina taivas aukesi vasta päivän viimeisen ottelun aikana ja lauantaina selvittiin lähes pelkillä tihkusateilla.

– Viimeiset alkulohkopelit jouduttiin keskeyttämään noin vartiksi ukkoskuuron takia. Salama iski tuohon Pema-areenan parkkipaikalle, tapahtuman järjestäjäporukan edustaja Ilari Uusitalo kauhisteli.

Viidettä kertaa Pema-Areenalla järjestetyn turnauksen kulku noudatti ennakoitua linjaa. Pelit olivat pääosin tiukkoja ja fyysisiä, mutta rehtejä.

– Hyvin menestyneet porukat ovat taas pelanneet hyvin ja tulokasjoukkueet antavat hyvää vastusta. Kyllä tuolla kentällä ihan tosissaan saa vääntää.

Joukkueiden pelaajistoon voi turnauksessa napata kaksi jalkapalloliiton lisenssipelaajaa, olivat ne sitten pelanneet Veikkausliigaa tai kutosdivaria. Ikämiehiä, eli yli 35-vuotiaita, ei lasketa lisenssipelaajien piiriin. Uusitalon mukaan systeemi on reilu, eikä parilla tähtipelaajalla vielä sinetöidä mestaruuksia.

– Ottaa esimerkiksi Rei Hodalta vasemman jalan pois, niin hyvin sitä vastaan pärjää, Uusitalo virnuili.

Tänä kesänä Piikkiön Palloseurassa nelosdivaria tahkonneen Hodan vasenta jalkaa ei muistettu kentällä ottaa pois, sillä Anal Thunderia turnauksessa edustanut Lopsin kasvatti viimeisteli finaalissa joukkueensa molemmat maalit ja hänet valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Turnauksen kestomenestyjä Anal Thunder marssi jälleen mestaruuteen. Toiseksi sijoittui tulokasjoukkue FC PJ.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän