KOPIT: ”Ei yhtään ajateltu että muitakin on liikenteessä…”

0

Kyllä oli menoon ja meininkiä mopopojilla viime lauantaina klo 21.30. pyöräilyn vesikoskenkatua Prisman kun kolme mopoon ohitti mut kauheella pärinällä. Yksi mopopoika keuli ja kaikki paineli Prisman pihalle pysähtymättä risteykseen. Prisman pihalla parkkipaikalla kaasuteltiin ja ajeltiin miljoonaa edestakasin. Ei yhtään ajateltu että muitakin on liikenteessä, menoa jatku vaikka kuin kauan, eikä poliiseita missään. Tämä Prisman parkkipaikalla kaahailu on melkein joka iltaista. Mopotkin ovat varmaan viritettynä kun kulkevat niin kovin. Ja sitten kolme traktoria tossa kans iltaisin kaasuttelee. Kuinka paljon tulekaan saasteita noista mopoista ja traktorista muualla poliisi ratsaa mopomiittejä mutta kysynkin nyt missä ovat Loimaan poliisit?

Kun katsoo ohjelmaa Roast. Se mun nähdäkseni tarkoittaa paahtamista eli pintaa. Miks ihmeessä nää ns. ”sivistyneet” kaivaa loukkaavasti ihmisten menneesyyttä tai herkimpiä alueita? Roast on paahtaa, eli pintaa paahdetaan.
Juntti maalta

Hallituksissamme istuu aina täyspäisyyden omaavia, mutta kun kaikkea ei vaan tyhmempi ymmärrä. Kenen järki voi ymmärtää, ns. uuden taksilain käyttöön oton edut? Mitä hyvää antaa sote, maaseudun autioittaja ja palvelujen keskittäjä? Miksi hallitus leikkaa varattomalta väestöltä suhteellisesti enemmän kun varakkailta? Meillä on n 293,000 työtöntä joille kuuluu päiväraha. Mutta vaikea on ymmärtää sitä, miksi maassamme annetaan luvatta olla n 3000-6000 ns. paperitonta, joista enimmän osan etuudet maksaa suomalaiset veronmaksajat?
Taisto Levo

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän