Huhtikuussa on yhtäaikaa kolmetkin (!) vaalit: Kuntavaalit, Hyvinvointialueveen vaalit ja myös maakuntavaalit sillä kuntavaalien perusteella valitaan (puolueet) Varsinais-Suomen Liiton valtuusto ja maakuntahallitus Kaikissa vaaleissa nyt puolustetaaan Loimaan ja seudun palveluita ja elinvoimaa.
Vaalifriikki

Uutisista kuultua. Syntyvyys liian alhaista. Pitäisi lisätä syntyvyyttä että saataisiin lisää lapsia. Seuraava uutinen, suurin osa lapsista mielenterveyspalvelujen piirissä! Ei hyvää päivää!! Missä koti, uskonto, isänmaa?

Miksi Loimaalle ei rakenneta sellaista vanhusten palvelutalon jossa ois kaikki palvelut. Ois ruokala johon mennä tai josta tilata ruoka omaan asuntoon, ois lääkäri ja sairaanhoitaja palvelu. Ja muut hoivapalvelut. Sitten joku pieni kauppa alakerrassa ja kuntosali ym. Näitä tälläsiä on turussakin miksei ois loimaallakin.

Raktori ajot eivät kuulu keskustan alueelle!

Anteeksi etten ole käynyt naapurissa täytynee korjata asia.

Miksi Lemmensilta pitäisi saada ajoneuvoliikenteelle sopivaksi? Autolle on hyväksi ajaa useampi kuin yksi kilometri kerralla. Jalankulkumatka pitenee joen toiselta puolelta huomattavasti niille joilla ei ole autoa tai muuten haluavat kulkea jalkaisin.
Mummu

Vai pitäisi valtuutettu Jyrki Koenkydön mielestä Sarka-museon ja taiteen tukemista vähentää (LL 10.8.). No tulipa kanta selväksi. Kulttuuri ja taiteet eri muodoissaan edistävät tutkimustenkin mukaan ihmisten terveyttä ja hyvinvointia siinä missä urheilu ja liikunta. Sarka-museo lisää myös Loimaan tunnettavuutta erinomaisesti.
LL:n tarkka lukija

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän