Kopit: ”Olisiko aika pudottaa tien 213 nopeus sadasta johonkin muuhun?”

0

Autoilu tuntuu kiinnostavan loimaalaisia, mutta ylipaino ja huono pukeutuminen on todella silmiin pistävää. Huono ryhtisyys ja apeus.
Hymyilkää ja tavoitellaan suoraryhtisyyttä

K-Citymarket kauppiaan pyyntöön neuvo: aggregaatin tehon tarve kattamaan koko kiinteistön tehontarve saa laskettua esim. Sallilan laskusta, P=U*I. 1 diesel-generaattori riittää, käynnistyy heti kun kiinteään verkkoon kohdistuu häiriö. Oma karkea arvio on, että 500 kW:n ”hätäpässi” riittää. Maksaa muutaman kymppitonnin, mutta eipä häiriöitä vuosikymmeniin. Kaikki toiminnat jatkuvat normaalisti, eikä vakuutusyhtiölle aiheudu korvattavaa hävikin vuoksi. Lisäksi diesel-aggregaatin saanee poistoihin, joten kaikki tyytyväisiä.
M.O.T

Mitä nopeusrajoituksiin tulee, niin olisiko aika pudottaa tien 213 nopeus sadasta johonkin muuhun. Tämän kulkuväylän täysin laaduttomat paikkaukset ovat vaaraksi hengelle ja terveydelle. Ainakin kaksipyöräisille.

Taas yksi pyöräilijä pelkäsi ohittaa koiran ulkoiluttajaa. Koskahan pyöräilijät oppii, että voisi soittaa sitä kilikelloa niin se koiran ulkoiluttajakin tietäisi, että on pyöräilijä tulossa ohi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän