Lämmin kiitos Lamminkadun kerrostalon pariskunnalle, kun autoitte ja hoivasitte keskiviikkona, kun kaaduin. Hyvää kesää!
Kompuroiva Kristiina Tuomarinkujalta

Olen pahoillani. Jouduin asioimaan valoisan aikaan kaupungilla yrityksen asioissa ja vieläpä epäsiisteissä työvaatteissa. Olenhan kuitenkin pikkasen pullukka, ellen jopa sairaalloisen lihava, joten pahoittelut lienee paikallaan. Yleensä liikun silloin kun kukaan ei näe, mutta nyt oli pakko tehdä poikkeus. Anteeksi.
Se kel on mahaa, on rahaa

Olen täs ihmetellyt mihin tualt yhest ikääntyvien palvelutalost häipy vaalea ”kettutyttö”? Hää ku osas olla läsnä ku oli jottain kysyttävää ja kaiken lisäks osas vastat/selvitel asiaa.
AL

Ei tarvinnut soittaa kilikelloa pyörässä kun koirantaluttaja näki mut ja siksi siirsikin koiransa vasemmalle puolelleen niin että pääsin ohittaan oikealta. Mitenkähän koira ois reagoinut soittokellon ääneen varmaan saanut ihan hepulin… tulin siihen tulokseen että koira vihaa pyöräilijöitä.

Pahoittelut ja anteeksipyyntö pyöräilevälle herrasmiehelle ke iltapäivällä keskustassa, kun törttöilin auton kanssa risteyksessä. Itselle tuli aivan täysi ajatuskatko siinä kohtaa mihin olin menossa ja käännyin väärin. Säikähdys molemminpuolinen.
Nainen ratissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän