Läpällä kuolin

0

Voi voi voi. Lounais-Suomen poliisi äityi viikonloppuna oikein lähettämään paimenkirjeen ajotapavalvonnasta ja kohtaamisista erityisesti nuorten kanssa. Poliisista huomautetaan, että monissa tapauksissa on taas ollut hengenlähtö lähellä tai vähintään vammautuminen tai muu peruuttamaton seuraus. Poliisi myös toivoo, että nuoret muistaisivat turvallisuuden paremmin ja kodit muistaisivat heitä siitä muistuttaa.

Saamme toimitukseen poliisitiedotteita vähän joka puolelta Suomea. Niissä on viime aikoina kiinnittynyt huomio siihen, että moni törttöily päättyy pakoyritykseen. Kun poliisi äkkää sääntöjä rikkoneen, tämä ei tyydykään jäämään kiinni, vaan lähtee pakoon. Viikonlopulta löytyi Lounais-Suomen poliisin alueeltakin tällainen tapaus. Nuori moottoripyöräilijä pakeni poliisia ensin ajokillaan umpikujaan, lähti sitten juoksemaan ja lopulta pakeni virkavaltaa uimalla joessa. Kiinni ”triathlonisti” kuitenkin saatiin.

Poliisi törmäsi myös nuorten seurueeseen, jossa peräkärryllä varustetun traktorimönkijän kyydissä oli seitsemän nuorta – tai tarkalleen ottaen neljä heistä matkusti peräkärryyn nostetulla vanhalla sohvalla istuen.

On helppo kuvitella sitä hihityksen ja hilpeyden määrää, kun tällainen hauskuus on keksitty porukassa ja varmasti mietitty, että siinäpä hauska tarina kerrottavaksi (ja mitä luultavimmin myös video jaettavaksi).

Ja verraton ”läppä”, hauska tarinahan se onkin. Onneksi nämä nuoret selvisivät hengissä sitä kertomaan.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän