”Nimettömille ihmettelijöille: pilaantunutta ruokaa ei voi jakaa”

0
TS/MARTTIINA SAIRANEN

Kiitos vinkistä nimettömille ihmettelijöille: tiedoksi, että tietyt omat kriteerit ja laki velvoittavat siihen, ettei pilaantunutta ruokaa voi jakaa ihmisille. Mitä aggregaatin käyttöön tulee, otan mielelläni vastaan laskelman siitä, kuinka paljon niitä meille tarvitaan, jotta saadaan valot, kassat, tietokoneet ja kylmälaitteet toimintaan!
K- Citymarket kauppias Jyrki Koenkytö

Taas on aika kun lapset ja nuoret alkavat liikkua koulun ja harrastusten puitteissa enemmän. Vanhemmat/huoltajat opettakaa heille vähintään alkeet turvallisesta liikennekäyttäytymisestä ja muiden huomioonottamisesta ennen kuin hankitte heille käyttöön pyörän,potkulaudan tai puhelimen. Tärkeät someseuraamiset on syytä hoitaa pysähtyen.
Myös liikkuva

Autoilija lähestyy suojatietä pyöräilijän kanssa. Ennen: Autoilija pysähtyy, pyöräilijä taluttaa pyörää. Nykyään: Autoilija hiljentää (mahd. pysähtyy) suojatien eteen, koska pyöräilijä saattaa taluttaa pyöräänsä tai sitten ei. Pitäisikö ajaa pyöräilijän päälle, että oppii väistämään?
Vaarallinen uudistus

Postin jakelutouhuista: Vielä sata vuotta sitten postisäkki toimitettiin kirkolle ja pappi kertoi jumalanpalveluksessa, keille oli tullut postia. Saivat sitten noutaa omansa sakaristosta. Mahdetaankohan tätä vauhtia palata samaan käytäntöön?
Punkalaitumelainen

Luontoarvojen tärkeydestä puhutaan syystäkin paljon ja todetaan, että emme voi jättää omia sotkujamme tulevien polvien hoidettaviksi. Tämä ei vaan ole mennyt perille osalle nuoristakaan täällä junttilassa: ilta illan jälkeen ajetaan rallia fossiilisia polttoaineita röyhkeästi ilmaan savuttavilla viritetyillä dieselvehkeillä, ja samaan aikaan monet ahnehtivat itselleen verkkokauppojen lähes ilmaisia, eettisesti kestämättömiä tavaroita, joita käytetään ehkä kerran.
Ei hyvältä näytä

Miksi ihmeessä Loimaan kaupungin ilmaisia kirpputorimyyjien paikkoja ei mainosteta? Kyseinen tieto jo sinällään lisäisi huomattavasti eloa nykyiseen pystyynkuolleeseen toritilanteeseen!
Arja Sikiö

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän