Nyt on tilaisuus!

0
Loimaalla järjestettyyn Nuorten Jukolaan osallistui yli 160 joukkuetta. KUVA: Kati Uusitalo

Kun saa Tärkeältä Ihmiseltä kutsun tulla seuraamaan hänen harjoituksiaan, pitää kutsuun suhtautua ilolla. Reilu tunti Pema-areenan reunalla olikin antoisa – samalla kun sai seurata jalkapalloharjoitusten kulkua ja peli-iloa, sai havainnoida joukkueen keskinäistä toimintaa ja valmentajien ja huoltajien tapaa toimia junioreiden kanssa.

Monta kannustavaa elettä ja huomiota pelistä ja kunkin suorituksista satoi valmentajalta nuorille pelaajille. Sellainen jos mikä luo uskoa tulevaisuuteen. Maailmassa on muutakin kuin pimeää ja pahaa.

Tavoitteena ei liikuntaharrastuksissa tarvitse olla taalakaukalot, Mestarien liiga tai ammatti urheilusta ensinkään, vaan ennemminkin taitojen harjoittaminen, ihan liikkuminen, hauska ajanviete, kaverit ja sosiaalisen kanssakäymisen opettelu ylipäätään. Tavoitteellisen toiminnan harjoittelu toki on hyödyllistä, samoin sen, miten elämässä joskus onnistutaan ja joskus ei – maaleja ja ennätyksiä tulee tai ei, mutta onnistumista ei koskaan ainakaan ilman yrittämistä.

Pitää osata suhtautua ja opetella suhtautumaan niin voittoihin, hattutemppuihin kuin häviöihinkin.

Kaikkea tätä sai kokea myös esimerkiksi viikonloppuna Virttaanharjulla suunnistetussa Nuorten Jukolassa (LL 208.).

Loimaan Liikunta ry järjestää torstaina 22.8. klo 18–19.30 Loimaan urheilukeskuksessa kaikille avoimen ja maksuttoman lasten ja nuorten liikuntatapahtuman, jossa on tilaisuus tutustua seudun liikunnallisiin harrastuksiin.

Onneksi meidän seudullamme on monia seuroja, joiden toimintaan voi lapset ja nuoret hyvillä mielin lähettää mukaan – ja vaikka itsekin innostua!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän