Paras tunti on välitunti – Oripään ekaluokkalaiset aloittivat jo koulutiensä

0
Oripään koulun ensimmäisellä luokalla torstaina aloittaneet Matilda Virtanen, Seela Jalonen ja Karina Solovei vakuuttivat, ettei koulun alkaminen jännitä heitä yhtään. SARI HOLAPPA

ORIPÄÄ Ensimmäisen luokan Oripään koulussa torstaina aloittaneet Matilda Virtanen, Seela Jalonen ja Karina Solovei esittelivät ylpeinä upouusia penaalejaan ja sen sisältöjä. Uusia olivat myös koulureput. Seela kertoo valinneensa repun itse kaupasta. Matilda oli puolestaan saanut valita kahdesta vaihtoehdosta, jotka äidillä oli ollut kotona. Karinan reppu oli tullut Ukrainasta saakka mamman lähettämänä.

Tunneista paras on tyttöjen mielestä ehdottomasti välitunti, koska silloin saa juosta ja leikkiä. Myös keinumista ja vaijeriliukua oli haaveissa päästä kokeilemaan. Opettajaansa he olivat ehtineet tutustua jo aiemmin, kun he olivat vierailleet koulussa esiopetusryhmänsä kanssa. Matilda oli lisäksi käynyt aamulla heti ensitöikseen halaamassa opettajaa. Luokkakaverit olivat myös tuttuja, sillä heidän kanssaan yhteistä taivalta oli takana jo ainakin vuosi.

– Ei jännitä yhtään, tytöt vakuuttivat odottaessaan luokkaan pääsyä.

Ypäjällä syyslukukausi alkoi keskiviikkona 7. päivä, ja Loimaalla koulutaival aloitetaan maanantaina 12. päivä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän