Porkkanaa Belgiasta ja tomaattia Marokosta?

0

Raakut ja Rintaliivit. Kohujoen metsäkoneenkuljettajan sanoma jäi mieleeni. Tälläisenä arkkivihreänä ymmärrän kyllä hyvin raakkujen aseman. Mutta en ymmärrä miten asiaan koneenkuljettajan mielestä liittyivät biologin rintaliivit. Ymmärränhän minä toki jotain rintaliivienkin päälle. Meikäläiselle jonkinlaisena kuvataiteilijanakin ne eivät kyllä ensiksi tule mieleen kun katselen raakkujen kuvia.

Reijo Rajala

 

Kyllä niin mieleni ilahtui, kun luin Loimaan Lehdestä , että Hannes Mikkola lahjoittaa Loimaan kaupungille kolmisenkymmentä Alpo Jaakolan teosta. Sydäntäni lämmitti myös hänen poikansa viisaat sanat, että ihmisen tulee saada paljon, mutta antaa enemmän. Kiitos isä ja poika!

Seija Markkula

 

Kiitos Eino Knuutila tuot tosiasiat esille. Erityisesti pellonraivuun käsipelillä, ruokaa pidetään itse selvyytenä arvostus on nollassa pitäisi saada lähes ilmatteeksi, hän säät ja ilmat säätää , ym

 

​Joku kaipasi kopeissa jotain ilmianto kanavaa Poliisille on ainakin seuraava. Ennaltaestava.lounais-suomi@poliisi.fi. Riippuen tietysti siitä mitä tahtoo ilmiantaa. Verotoimistoon voi nimittömänä antaa vihjeen harmaasta työstä. Kelasta en tiedä.

 

Olkaa tarkkoina houkutustarjousten kanssa. On harhaanjohtavaa ja arvelluttavaa välillä.

Pettynyt

 

Loimaan Lehti on aina niin liuska.

 

Kiitos palautteesta. Teemme vuodessa yli 2300 sivua lehteä (keskiarvo viime vuosilta laskettuna). Tänäkin vuonna paikallista asiaa on riittänyt ja olemme sivumäärissä suunnitellussa vauhdissa. Jos tämän vuoden lehdistä jakaa tehtyjen sivujen määrän ilmestyneiden numeroiden määrällä, sivumäärä per numero on noin 15 sivua.

Kati Uusitalo, päätoimittaja, Loimaan Lehti

 

Ilmastoministeri Kai Mykkänen television sähkö keskustelussa toisti monesti että tuulivoima on puhdasta energiaa. Minusta siinä ainoastaan tuuli on puhdasta, mutta likaiseksi sähkön tekee voimaloiden rakentaminen, kuljetukset ja moni muut tekijä, vai olenko väärässä? Puheissa Suomesta tehdään myös puhtaan energian suurvalta, kuvitella sitä voi mutta piste maana kartalla ei ole uskottavaa. Jotkut järjestöt haastavat hallituksen liian pienistä ilmasto toimista, mutta huomatkaa että suurvallat ovat haluttomia tekemään mitään.

Taisto Levo

 

Miksi loimaalaisille koululaisille ja päiväkotilapsille syötetään tähän aikaan vuodesta belgialaisia porkkanaviipaleita ja marokkolaisia tomaattikuutioita?

Kotimaista, kiitos

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän