Täältä löytyisi nyt ajo-ohjeita!

0

Jos tommosia ajatus katkoja tulee ajaessa kannattaa jättää auto kotiin ja mennä kävellen. Olet vaarallinen liikenteessä ja ennen pitkää käy huonosti.

 

 

Satakunnantien loppupää, joka muuttuu kevyentienväyläksi alittaen 9-tien, olisi syytä kaventaa niin ettei siitä mahdu autolla. Jotkut näet oikaisevat siitä keskustaan, vaikka siinä on moottoriajoneuvolla ajo kielletty.

Liikutaan sääntöjen mukaan

 

 

Hyvät taiteen tekijät: muusikot, kuvataiteilijat, kirjailijat, teatteriväki, tanssijat sekä taide-elämyksistä nauttivat! Lukekaa viime lauantain (10.8.) Loimaan Lehti, sivu 6 ja siellä Sanottua-palsta. Kaupunginvaltuutettu (Meidän Loimaa) haluaa vähentää Saran ja taiteen tukemista. Tätä ei ole meidän Loimaa!

Taiteiden rakastaja

 

 

Miksi mummu ei voisi kävellä Lemmensillan vasenta laitaa vaikka se levennettäisiinkin ajoneuvoliikenteelle sopivaksi?

 

Virastotalon henkilökunta voisi noudattaa Käsityöläiskadulla pysäköintiaikaa. Vain 30 min. on sallittu!

 

 

Ihmiset ovat lukeneet paperista sanomalehteä jo satojen vuosien ajan ja lukijat tuskin hylkäävät sitä, jos vähääkään mukavuuttaan ja lehden lukemisen helppoutta arvostavat. Pelottavalta tietysti tuntuu tulevaisuus siinä mielessä, että kaikki tiedonvälitys siirrettäisiin sähköiseen muotoon, eli luettavaksi tietokoneen tai kännykän näytöltä. Sukupolvi joka sen ehkä joskus tulee kokemaan jää paljosta paitsi, ihmisen yhdestä nautinnoista. Sillä mikä sen leppoisempaa, kun aamulla tuoksuva kahvi ja avaa uunituoreen sanomalehden?

Taisto Levo

 

 

Kurkijoen silta on oiva väylä autottomille joen ylittäjille.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän