”Asiakaspalvelu on asenne”

0

Asiakkaaltamme jäi takki, joka piti lähettää. City-Marketin postissa nuori mies etsi sopivan postituskuoren, johon hän sujautti takin. Todettuani lukulasieni jääneen kotiin hän kirjoitti lähetykseen tarvittavat tiedot. Minun tehtäväksi jäi enää vilauttaa pankkikorttia maksupäätteelle. Totesin taas, että asiakaspalvelu on asenne. Kiitos!
Seppo Paldanius

Minulla on käsitys että USA:la on läntisen maailman yksi eriarvoisemmista terveydenhuolto järjestelmistä. Suomessa Marinin hallitus loi pohjan sotelle ja ensisijaisesti niin, että se rakennetaan kunnalliselle pohjalle. Mutta kun hallitus vaihtui, näyttää että sitä rakennetaankin yksityispuolen pohjalle, jolloin kuljemme USA:n jalanjälkiä. Se olisi järjetöntä, rikkaita suosiva ja ihmisten olisi hankittava vakuutus palvelua saadakseen. Meilläkin moni köyhyyttään jäisi sen ulkopuolelle, että se siirtymä on laitimmaista tyhmyyttä.
Taisto Levo

Kun palvelutalon työmaalla kävi varkaita, niin eiks keskuskoulun kameroista nää sinne saakka. Tai sitten täytyy pistää omat hälytykset. Ehkä kuorivat ne sähköjohdot ja ottivat kuparin ja myyvät eteenpäin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän