Hurrikaanille voitto Raision Loimusta

0

Hurrikaani–Loimu 3–1 (22–25, 25–19, 25–22, 25–23).

LENTOPALLO Paikallisjoukkueiden Hurrikaani-Loimaan ja Raision Loimun kauden ensimmäinen kohtaaminen, ennen sarjakauden alkua koitti torstai-iltana Kisakallion urheiluopistossa. Hurrikaani on Kisakalliossa viettämässä kolmen päivän intensiivistä leiritystä, jonka keskelle mahtui Hurrikaanin ja Loimun harjoitusottelu.
Tasollisesti ottelu ei päätä huimannut, Hurrikaanin jaloissa paistoi tiiviin leirityksen tuoma väsymys.
– Torstaina harjoiteltiin viitisen tuntia ennen peliä ja kahteen päivään treenitunteja on ehtinyt kertymään yhdeksän, päävalmentaja Olli Kuoksa paljasti.
Kuoksa ja apuvalmentaja Juha Lönnqvist pitävät tärkeänä, että uudistunut joukkue pääsee viettämään tiiviisti aikaa keskenään.
– Meille on täällä tärkeätä, että ollaan joukkueena yhdessä ja saadaan harjoitella ammattimaisissa olosuhteissa, päävalmentaja taustoitti leirityksen syitä.
Samoilla linjoilla päävalmentajansa kanssa oli hakkuri Eetu Häyrinen.
– Täällä on ammattimaiset olosuhteet. Harjoituspaikat ovat erittäin hyvät, ja ruoka kannetaan nenän eteen.

Ottelun neljä erää olivat yhtä lukuun ottamatta Hurrikaanin hallintaa. Vielä ensimmäisessä erässä raisiolaiset olivat niskan päällä, mutta toisesta erästä alkaen hallinta muuttui. Vaikka kumpikin joukkue teki valtavan määrän omia virheitä, Hurrikaanin oli tehokkaampi.
– Meiltä onnistui syöttö- ja vastaanottopelaaminen, mutta vastaavasti jatkopallopelaamisessa meillä on vielä paljon tekemistä, Kuoksa kertasi.
Hurrikaanin tehokkaimmat olivat Häyrinen ja yleispelaaja Zachary Hollands, joille molemmille kirjattiin 13 pistettä. Nuutti Niinivaara nappasi kolme torjuntapistettä, ja japanilainen Shunichiro Sato syötti kaksi ässää.

Ensi viikolla Hurrikaani pelaa torstaina Oripäässä Valepa Sastamalaa vastaan. Siinä pelissä nähdään jo hiukan, missä joukkue menee suhteessa päävastustajaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän