Hyvää yrittäjän päivää!

0
Loimaan Yrittäjien puheenjohtaja Turkka Leminen tunnetaan myös musiikkiharrastuksestaan.

Me kaikki, yrittäjät mukaan lukien, elämme tällä hetkellä epävakaassa maailmassa. Ensin korona sulki meidät koteihimme ja nyt kaksi sotaa ravistelee elämäämme – onneksi vain välillisesti.

Toisille yrittäjille myllerrykset ovat tuoneet bisnestä, mutta monilta yrittäjiltä ja sitä kautta myös työntekijöiltä ne ovat vetäneet niin sanotusti maton toimeentulon alta.

Meille yrittäjille onneksi löytyy yhteisö, joka tukee vaikeinakin hetkinä. Suomen Yrittäjien kautta yrittäjä löytää kolmella toiminnan portaalla todella paljon apua arkensa tueksi. Jäsenyrittäjä saa esimeriksi neuvontapalvelun kautta ammattilaisverkoston käyttöön maksutta jopa lakiasioita myöten. Yrittäjäjärjestö järjestää myös koulutustapahtumia niin netin välityksellä kuin kasvokkain. Lisäksi jäsenkortilla saa kattavat alennukset yhteistyökumppaneiltamme – se tuntuu näinä aikoina oikeasti kukkarossa, mistä kiitos.

Loimaan Yrittäjissä olemme järjestäneet jäsenille teatteri-iltoja, pikkujoulut, vappubuffan ja viimeksi iltamat, joissa yrittäjät saivat tuulettaa tuntojaan. Toivomme jäsenyrittäjiltä avoimia ideoita siihen, miten voimme kehittää toimintaamme ja mitä paikallisyhdistykseltä tulevaisuudessa halutaan. Me olemme täällä teitä varten hyvinä ja huonoina aikoina.

Ensi vuonna käydään kunta- ja aluevaalit. Yrittäjiä tarvitaan päättäviin elimiin, sillä ilman yrittäjiä ei ole työpaikkoja, ei infraa eikä koko kaupunkiakaan. Kannustan vaikuttamisesta kiinnostuneita yrittäjiä lähtemään ehdolle.

Mitä enemmän elinvoimaisia yrityksiä Loimaalla on, sitä elinvoimaisempi kaupunkimme on. Loimaan kaupungin johtoa ja kaikkia päättäjiä haluankin kiittää siitä, että olemme nostaneet yrittäjien ja kaupungin yhteistyötä mittaavassa Yrittäjien Kuntabarometrissa sijoitustamme todella hyvin. Jatkakaamme samaan malliin.

Loimaan Yrittäjät ry täyttää tänä vuonna hienot 90 vuotta. Sitä juhlistamme Metsämaan Kalliohovissa 28. syyskuuta. Suuret kiitokset jo nyt kaikille menneidenkin vuosien talkoolaisille ja ennen kaikkea jäsenillemme, jotka olette yhdistystämme kannatelleet toiminnallanne.

Sanottakoon tähän loppuun vielä se perinteinen eli Yrittäjissä et ole koskaan yksin. Tervetuloa juhlimaan kanssamme. Mahtavaa Yrittäjän päivää yrittäjät! Kaikille muille muuten vain mahtavaa päivää!

Turkka Leminen

Loimaan Yrittäjät ry:n puheenjohtaja

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän