Palvelutalon työmaalla kävi taas varkaita

0
Varkaat olivat kaataneet viikonloppuna palvelutalotyömaan aitaa noin sata metriä. Mukaan työmaalta oli lähtenyt toistamiseen sähkösyöttökaapelia. ARTO VAINIO

LOIMAA Sairaalan lähelle rakenteilla olevan palvelutalon työmaalla on käynyt varkaita jo toistamiseen, viimeksi viikonloppuna. Molemmilla kerroilla on lähtenyt mukaan sähkösyöttökaapeleita. Työmaalla on elektroninen valvonta.

Rakennusliike Lapti oy:n vastaava työnjohtaja Arto Vainio kertoo varkaiden käyneen ensimmäisen kerran reilu kuukausi sitten. Työmaalle vorot olivat päässeet kaatamalla aidan sadan metrin matkalta pyörätien vierestä.

– Se on vaatinut ihan kunnon miestyövoimaa, sillä kaksi metriä korkea teräsaita ei kaadu ihan helpolla.

Varkaat olivat saaneet auki sähkökeskuksen ja repineet seinillä olevia johtoja mukaansa. Myös sulaketaulu oli avattu.

– Tämä on ihan jo turvallisuuskysymys, kun mennään avaamaan sähkökeskus ja sulaketaulu, Vainio varoittaa.

Kumikaapeleita oli lähtenyt mukaan kuusi kappaletta, mikä tarkoittaa useampaa kymmentä metriä. Vainio sanoo heidän aiemmin maalanneen kaapelikieppejä valkoisella maalilla. Hän vinkkaakin, että jos jossain näkyy mustia kaapeleita, joissa on valkoisia puolen metrin maaliraitoja, ne voivat olla palvelutalon työmaalle kuuluvia.

Vainio kertoo tehneensä varkaudesta rikosilmoituksen. Loimaan poliisin komisario Jutta Sainio vahvistaa, että poliisi on vastaanottanut varkaus- ja vahingonteko -nimikkeellä tehdyn ilmoituksen maanantaiaamuna.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän