Varhalta ja taksilta hyvä palvelukokemus

0

Pitäisi hommata oikea hälytysajoneuvo kun kaahaa liikennesääntöjä uhmaten onnettomuuspaikalle kuvaamaan ihmisille sattuneita vahinkoja.
Viimeksi Mellilässä

 

Ennenvanhaan koulussa oli rehtori, opettajat, keittäjä ja talonmies. Nykykoulussa on rehtori, opettajat, kouluavustajat, avustajan avustajat, psykolooki, terveydenhoitaja, opinto-ohjaaja, kuraattori, keittäjä, siistijä, liikkuva hammasklinikka, vartija, koulupoliisi, taksikuski ym.
Tuskin ennen oli paremmin

 

​Kerrankin Loimaan kaupunki saa torille jotakin uutta, niin sitten Loimaan Lehti laittaa vaan pienen kuvan ja kuva tekstin Katuruoka Karnevaaleista lehteen.

 

 

Olin pyörätuolissa olevan 100-vuotiaan äitini kanssa kotiseutukierroksella taksin kanssa. Kävimme äidille rakkaalla kotiseudulla ja poikkesimme myös hautausmaalla. Meitä kyyditsi Huhtalan Taksit oy, kuljettajanaan ystävällinen ja huomaavainen naiskuljettaja. Päivä oli aurinkoinen ja lämmin mikä täydensi onnistunutta reissua. Onnistunut reissu virkisti äitini ja olimme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Kiitos sinulle meitä kyydittäneelle kuskille, teit päivästämme mitä parhaimman.
Kiitollinen, suosittelen

 

 

Loimaan pääterveysaseman /Varhan takaisinsoittopalvelu toimii oman kokemukseni mukaan hyvin. Soitto takaisin tuli ilmoitettuna aikana. Sairaanhoitaja oli ystävällinen, toimi hyvin asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Tästä jäi hyvä palvelukokemus.
Ilkka Uusitalo

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän