Yhdessä paremmaksi

0
LL

Elinkeinot ja kaupunki -aamukahveilla kokoontuu säännöllisesti seudun yrittäjiä, yrittäjäjärjestöjä, oppilaitokset ja Loimaan kaupungin edustajia niin kaupungin johdosta kuin elinvoimayksiköstä. Kahveilla on jo vuosikausia päivitetty tiedot yrityselämässä meneillään olevista hankkeista ja tunnelmista ja kaupunki on kertonut, mitä päätöksenteossa on tulossa ja tekeillä.

Tämän viikon kahveilla kuultiin oppisopimuksen hyödyntämisestä ja Loimaan Kauppa ja Palvelut -yhdistyksen uudesta Palvelutakuu-brändistä (LL 5.9.), jonka toivotaan saavan asiakkaita liikkeelle täkäläisiin kaupan ja palvelun yrityksiin asiantuntevan palvelun vetovoimalla.

Aamukahveilla tarttui tunne siitä, että eteenpäin mennään, vaikka esimerkiksi arvonlisäverokorotus ei yrittämistä ainakaan helpota. Mukana oli jälleen myös uusia yrittäjiä, jotka olivat ujon ylpeästi omasta yrityksestään, osaamisestaan ja yrittämisestä innostuneita. Niin pitää ollakin.

Ollaan me muutkin.

Esimerkiksi palvelutakuun ajatus on kaikinpuolin kannatettava – mieluummin ollaan tunnettuja asiantuntemuksesta, osaamisesta ja palvelusta kuin niiden puutteesta.

Kun tarjotaan hyvää palvelua ja sitä vielä parannetaan yhdessä asiakkaiden kanssa, yrittäjät jaksavat yrittää ja niin palvelua on täällä tarjolla jatkossakin. Se ei nimittäin ole tänä päivänä itsestäänselvää ja surullisia esimerkkejä löytyy ympäri Suomen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän