Kotihoidon tilanne sai kopittelijat liikkeelle

0

Luin tänään kotihoidon järkyttävästä koulutuksesta ja sen aiheuttamista todella surullisista seurauksista. Aivan uskomatonta toimintaa henkilöstöä kohtaan ja sen jälkeen vielä vastuunpakoilua. Todella tärkeä asia, että Loimaan Lehti tuo julkisuuteen, mitä Varhassa puuhastellaan julkisilla varoilla. Kiitos! Julkinen paine toivottavasti edistää asian oikeudenmukaista käsittelyä.

yli 30 vuotta esihenkilönä toiminut järkyttynyt loimaalainen

​Kiitos kaikille järjestäneille tahoille hienosti toteutetusta vanhusten touhulandiasta!

Tasapainoilija

Eteläisessä kotihoidossa ongelmat sen kuin kasvavat. Vastuunpakoilu ja työvoimapula olleet jo vuosia ongelma. Työntekijöitä kohdellaan epätasa-arvoisesti eikä kunnioiteta. Luottamus esihenkilöihin rakoillut jo ennenkin.

Vuosia vakituisena ja sijaisena

Sähkölinjat saatiin myytyä jo ulkolaisille! Samoin alkaa olla Suomen metsien laita! Ulkolaisten sijoittajien metsäomistus kasvanut nopeasti! Seuraavaksi Suomen vedet tulilinjalla? Voiskohan Suomen vanhukset ja sairaat myydä vaikka kiinalaisille?

Voi tätä pölhöjen maata

Aika ajattelematonta laittaa koko maahan pudonnut omenasato avokompostiin naapureiden rajalle. Siellä on sitten ruokabaari auki rotille ja hiirille.

Haloo!!!

Uskomatonta oli lukea juttua Varhan Loimaan eteläisen kotihoidon työntekijöille järjestetystä koulutuksesta (LL 10.10.2024). Jos tarkoitus oli ravistella työntekijöiden ajatusmaailmaa, niin keinot olivat väärät. Koulutuksen pitäisi olla aina turvallinen ilmapiiriltään kaikille. Ihminen omaksuu asioita parhaiten ilmapiirissä, joka on myönteinen ja kenenkään ei tarvitse jännittää. Tässä koulutuksessa lukemani perusteella vallitsi kielteinen ja ahdistava ilmapiiri. Osa osallistujista koki jälkikäteen stressireaktion ja jäivät sen seurauksena sairauslomalle. Voiko henkilöstökoulutus enää pahemmin epäonnistua? Ei voi. Toivottavasti toteuttajatahot ottavat opiksi ja pyytävät anteeksi tapahtunutta koulutukseen osallistujilta.

Ilkka Uusitalo

Eikö aamupostin jakaja osaa lukea kun työntää luukusta väärän ihmisen kirjeet. Harvoin katson kirjeessä nimeä kun oletan että se on mulle, nyt kuitenkin satuin katsoon kun kirjeen päällä luki Lassila&Tikanoja. Ja rupesin ihmettelen että ei mulle tälläistä pitäisi tulla.Ja huomasin että on naapurin kirje. Periaatteessa mun ei tarttis sitä viedä naapurille koska se on postin vika, mut tällä kertaa nyt vein. Samoin aamupostin jakamat kirjeet roikkuu usein puoliksi ulkopuolella puoliksi sisäpuolella,ei liene suuri vaiva pudottaa kirjeet alas saakka

Kysyn vaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän