Lemmensilta kirvoittaa Koppeja

0
Lemmensillan nykyinen kävelysilta ylittää Loimijoen lähellä työväentaloa ja Prismaa. LL ARKISTO

LL 1.10-24 Lemmensillan muuttamisesta autosillaksi. Kallis, täysin turha remontti, joka varmasti lisää Hulmin ympäri ajoa varsinkin viikonloppuöisin.

Hulmin asukas

Lihapullat ovat uunissa 175 asteessa 20 minuuttia, joten sen takia hanskojen käyttö lihapullia pyörittäessä ei ole pakollista. Salaatit ja muut ruoat, mitkä eivät mene uuniin kypsymään, valmistetaan hanskat kädessä – hyvästä hygieniasta huolehtien.

Vesa Pakkanen

suuri kiitos Alastaron hautausmaan työntekijöille avusta.

Kaksi ontuvaa

Pidetään lemmensilta vaan kävely-ja pyöräily siltana. Muuten siitä alkaa kauheen trafiikki jos siitä tehdään autotie ja tulee vaarapaikkoja

Kiitos Arvo Saario lämminhenkisestä kirjoituksestasi Mikkelinpäivänä LL 28.9. Kirjoitus palautti meidän monien mieliimme kauniilla tavalla muistot lapsuudestamme ja mm pyhäkoulusta! Hyvä oli myöskin kevennyksenä entisajan hokema Mikkelistä: ämmät pirttiin ja nauriit kuoppaan!

Laadukasta kirjoittelua

LL:1.10. Mikkolan Hannes sen sanoo, mitä itsekin olen koko ajattelevan ikäni samansuuntaisesti ajatellut, että uskonto on ihmisen oman pään tuote. Enkä käsitä mihin ihmiset yleensäkään uskontoa voisivat tarvita? Nämä hämärän ajan kirjoitukset ovat aikojen kuluessa aiheuttaneet ihmisille ja eläinkunnalle mielettömästi kärsimystä, sotia ja noitavainoja jne. Uskonto sallii myös yhteiskunnallista sortoa ja pakkovaltaa, kuten naisten sortoa useissa maissa. Paras olisi unohtaa utopia, apua ylhäältä ei ole koskaan tullut eikä tule.

Taisto Levo

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän