No nyt on Koppeja!

0

Lämpimät kiitokset Tapsalle, Johannalle ja Miikalle sunnuntai-illan hyvän mielen konsertista Ypäjän kirkossa. Tällaista me juuri tarvitsemme näinä aikoina.

Oli hienoa olla mukana

Upea konsertti Ypäjän kirkossa sunnuntaina alkuillasta. Tapio Laurilan säestämänä Johanna Jalo esitti upeita lauluja. Oli miellyttävää kuunnella Hienoja säveliä saviruukusta, elämästä joka on kaunis aina vanhan holvikirkon säveliin. Urut ja piano saivat toimia hienojen sävelten välineinä. Laulujen välillä ilmeikkaistä juonnoista vastasi kirkkoherra Miikka Anttila joka esitti itsetekemän laulun balalaikalla itseään säestäen. Yli 100 henkinen yleisö sai mukaansa ehkä joitakin ”korvamatoja” kotimatkalle peurojen ja muiden metsäneläimien loikkiessa teiden yli. Kiitokset hienosta konsertista syysillan piristyksenä.

Mukana kuulija Keijo Leppänen

Kiitos Sampo Hiukkasen ammattimuusikoista koostuneen kvartetin korkeatasoisesta konsertista lauantaina Heimolinnassa. Bändi ei soittanut esiintymiskorokkeella, minkä ansiosta myös akustiikka toimi yllättävän hyvin. Yleisöäkin oli niin paljon paikalla, ettei tarvinnut hävetä huippusoittajien puolesta.

Konserttiharrastaja

 

Ratiosta kuultua 21.10. luontokato voimistuu!! Muistellaan maaseutua 70-100 vuotta takaperin. Pellot avo-ojissa, ojissa pensaita, lehmät ja elukat laidunsi pelloilla ja metsissä, latoja kaikkialla. Linnuilla pesimispaikkoja ja ravinnonlähteitä. Hiiristä ja myyristä ravinto pöllöille ja haukoille, kottaraisille matoja lehmänläjistä. Pesäpaikkoja pääskysille ym.

Maailma ja luonto muuttuu Eskoseni

 

Suurkiitos ahkerille tienparannusporukoille! Rumpumiehet ja asfaltoijat, kun laitoitte Karhunkyläntien kuntoon. Kyllä kelpaa ajella, kiitos!

Sinisen Toyotan kuljettaja

 

Miksi rautatien vierestä ei ole vieläkään poistettu pajupuskia? Ikävän näköinen alue Turkuun päin lähdettäessä.

Työ piti tehdä jo keväällä

 

Pohjoinen kotihoito on todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, joten suuri kiitos jokaiselle, ketkä ovat minua hoitaneet. Vaativaa ja arvokasta työtä, joten toivottavasti saavat kunnon palkan ja asianmukaisen koulutuksen kaikki, niin pohjoisen kuin etelänkin hoitokunta.

Tatu

 

Lääkärit suosivat yli 90-vuotiaita nuorempien kustannuksella. Mikroaaltouunia ja jääkaappia ei voi hankkia vanhusten vuoksi.. Joutuu usein syömään kasvispuuroja, Vuokrat ovat silti kaikille samat.

Antti Nokso-Koivisto

 

Onkohan näissä suomalaisissa ydinvoimaloissa töissä ainoastaan suomalaisia? Tuntuu aika epäilyttävältä, kun aina ennen talvea täytyy tehdä remontit tai talvea vasten on joku isompi vika.

Kuhan mietin

 

Hei, ajelkaahan varovasti siellä liikenteessä, varsinkin nyt, kun hirvet rynnivät tielle ja perässä voi rynnätä myös se ihmisen paras ystävä eli koira! Ja käyttäkää nyt sitä omaa harkintakykyänne liikkuessanne tiellä, ja varsinkin pimeällä, eli heijastimet heilumaan kaikille, eikä tarvitse ajaa sata lasissa, vaikka se siinä tolpassa olisikin merkattuna ja vaikka nykyään opetetaan autokoulussakin että aina pitää ajaa 100 km/h. tai 80 km/h jos on sellainen nopeusrajoitus merkattu! Autokouluissa myös opetetaan että vain silloin kun alkaa satamaan vettä on vesiliirron mahdollisuus?! Kyllä se taitaa olla niin että aina kun on vesisade ja vettä tiellä, niin vesiliirron mahdollisuus on hyvinkin suuri! Toivomus olisikin autokouluille että voisitteko opettaa enemmän realistisia asioita uusille kuskeille kuin osittain näitä harhaanjohtavia juttuja!! Ja sekin vielä että tiellä voi tulla muitakin eläimiä auton eteen kuin vain hirviä!

Yks ihmettelijä

Kaikki valittaa että Suomessa on liian korkea verotus! Lopetetaan vuodenvaihteessa kaikenlainen verotus. Kaikkien tavaroiden ja palveluiden hinta laskee! Työn verotus loppuu, kaikki puhtaana käteen. Kaikki saavat tehdä bruttopalkalla mitä huvittaa!

Loppuu turha narina

 

Toive kaupungille; Olisiko mahdollista saada nuorisolle ja muillekin joilla on tarve piirrellä julkisiin rakennuksiin/roskiskatoksiin tai vaikkapa bussipysäkkien koppeihin, mahdollista saada isompi seinä käyttöön esim. nuokkarille sillan alle, jonne saisi luvallisesti piirrellä/maalata taideteoksia? Näin säästyisivät paremmin julkiset rakennelmat maalauksilta. Ei liene liian iso raha laittaa sellaiset seinät jonnekin ja olisi maalareilla/piirtäjilläkin paikka jonne saa luvallisesti tehdä taidettaan! Se paikka, joka on nuorille tarkoitettu, jossain jäteaseman takana on vähän turhan kaukana jos ei ole kulkupeliä, millä sinne menisi!

Eräs vanhempi

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän