Viikonlopun ensimmäinen voitto Kyyjärvestä

0

KyKy-Betset – Hurrikaani- Loimaa 0-3 (20-25,17-25,21-25)

 

Hurrikaani- Loimaa viettää kuluvan viikonlopun tiiviisti maantiellä kahden vieraspelin merkeissä. Viikonlopun ohjelmassa joukkueella on KyKy- Betset lauantaina ja Karelian Hurmos sunnuntaina. Kaksi vaativaa vieraspeliä ja siihen päälle satoja kilometrejä bussissa, on haaste kenelle vaan. Hurrikaanille tämä viikonloppu on myös joukkueen kemian ja yhtenäisyyden kannalta tärkeä. Se pääsee nyt ensimmäistä kertaa tällä kaudella hiukan pidemmälle, jolloin myös pelaajat ovat tiiviisti keskenään. – Itse näen tämän viikonlopun meille isona asiana, mutta myös sen, että seuraavaan kuuteen päivään pelataan paljon, Olli Kuoksa paljastaa. Päävalmentaja viittaa tiiviiseen ottelutahtiin, kun viikonlopun jälkeen Hurrikaani pelaa kotisalissa keskiviikkona ja perjantaina. – Meidän osalta kausi alkaa nyt toden teolla. Päästään pelaamaan paljon, jolloin saadaan rutiinia pelaamiseen. Sen jälkeen yhden pelin merkitys ei ole niin iso ja saadaan kokemusta pelaamisesta.

Viikonlopun ensimmäinen haaste KyKy-Betset ja Kyyjärvi hoitui Hurrikaanilta kliinisesti. Loimaalaiset aloittivat hyvällä sykkeellä, eikä joukkue luovuttanut johtopaikkaa missään vaiheessa. Ottelun lopputulos oli sama, kuin aikaisemmin viikolla Loimaalla. Hurrikaani otti niskalenkin kyyjärveläisistä pelin jokaisella osa- alueella, esittäen paikoitellen ylivoimaista lentopalloa. Kun alkukaudesta kangerrellut torjuntapelaaminenkin kulki mallikkaasti (12 torjuntaa), ei kotijoukkue päässyt lähellekään Hurrikaanin tasoa. – Tärkeintä oli tietysti voitto, mutta torjunta- puolustuspelaaminen oli tänään hyvää. Me päästään pikkuhiljaa parempaan ja parempaan tekemiseen torjuntapelaamisen kanssa. Se tarkoittaa, ettemme elä pelkästään hyvän hyökkäämisen kautta, Kuoksa summasi.

Hurrikaanin ylivoimasta kertoo se, että Kuoksa pystyi ottelun kuluessa kierrättämään pelaajiaan. Jokainen pelaaja sai peliaikaan ja peräti kymmenen pelaajaa pääsi pisteille. Eniten pisteitä keräsi Eetu Häyrinen (13), miehen hyökkäystehojen oltua jälleen kovat, 57%. Pisteen päähän jäi Väinö Rahko, joka on aloittanut kauden vahvasti.

Hurrikaanin karavaani lähti ottelun jälkeen jälleen maantielle, suuntana Joensuu. – Huomenna täytyy peata hyvin. Hurmoksella on hyviä pelaajia jokaiselle pelipaikalle, päävalmentaja varoitteli.

Hallitseva Suomen Mestari on vahvassa myötätuulessa. Se on nyt voittanut kolme peliä putkeen ja pääsee sunnuntaina ennakkosuosikkina hakemaan neljättä voittoa Hurmoksesta.

 

Valtteri Arra

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän