Appi, äppi, täppi… – pyh!

0

Hienoa, arkkitehti Vesanto! Olisi upeaa saada kirsikkapuisto Loimaata koristamaan.

Lisää viihtyisyyttä

 

Mahtaako MTV:n lähettämä Rikospaikka 18.9. olla rasistinen? Itse en ainakaan uskalla enää mennä taksiin!

Maksu rahalla

 

Satakunnantie sitä tulee nyt hieno. Ja kyllä trollaattorilla pääsee monesta paikkaan pyörähuolto on kun reunakivet on madallettu, kun niitä just katselin. Oli niin kevyt polkee uudella asfaltilla ja just maalattiin suojatien merkitkin.

Kiitos asfalttityöntekijöille

 

Ensin viedään vanhemmilta ja lapsilta kaikki tuet minimiin ja sitten ihmetellään kun kukaan ei tee lapsia. Miks tekis kun eivät tuu toimeen. Palkat on pieniä. Vuokrat kalliita. ja jos on oma talo niin kulut on tosi kalliita.

 

 

Törkeää toimintaa tuo lasten pyydystäminen sateenkaariklubiin! Vasta noin 20-vuotias on kyllin kehittynyt pohtimaan ko. hömpötystä.

Lapset rauhaan

 

Nyt on liian paljon vanhemmille ihmisille – muillekin, kauppojen ihmisiä eriarvoon asettamista – tarjousten kikkailuilla! Tarjousmahdollisuuksia saa vain Appillä, sovelluksilla, mobiili-sovelluksilla tai Klubi-jäsenyyksillä? Loimaallakin! Olen ennen ollut aktiivinen näiden kauppojen asiakas, en enää, en koskaan. Tuhansia euroja saitte, ette enää! Mainokset on harhaanjohtamista – et saakaan alennuksella, koska sulla mummo-parka Ei ole Appia tai täppiä tai? Hyvä mieli, pärjään ilmankin! Onko helppoa vedättää ihmisiä? Irtiotto tehty, rehtiä kauppaa toivoen..

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän