Hurrikaanin harjoitusottelut päättyivät tappioon

0

Valepa Sastamala – Hurrikaani- Loimaa 3-1 (21-25,31-29,25-21,25-23)

 

 

Valepa Sastamala ja Hurrikaani- Loimaa kohtasivat viikolla kahdesti. Ja molemmilla kerroilla Valepa oli vahvempi. Torstain tapaan, lauantainakin sastamalaiset osasivat käyttää hyväkseen erien loput. Samoin, myös jatkopallopelaaminen oli Valepan osalta huomattavasti Hurrikaanin tehokkaampaa. Kaiken lisäksi, Janne Kangaskokko oli saanut kentälle torstaina itseään lepuuttaneen Urpo Sivulan. Sivula osoitti, että on edelleen Mestaruusliigan tehokkaimpia hakkureita. Nyt saldona 22 pistettä 59% hyökkäystehoilla.

-Kyllähän meidän jatkopallopelaaminen (29%) on vaatimaton. Sillä ei oikein voi voittaa pelejä. Se osa- alue on vielä työn alla. Ollaan tähän saakka keskitytty vastaanoton jälkeiseen hyökkäämiseen, joten siltäkin osin jatkopallopelaamisen vaatimattomuus on ymmärrettävää, Kuoksa mietti.

Päävalmentajan kanssa samoilla linjoilla oli myös joukkueen tehokkain 15 pisteellä Eety Häyrinen. – Samanlaista lentopalloa, kuin torstaina Oripäässä. Kahdessa ensimmäisessä erässä olimme Valepaa parempia. Vielä pelimme ei ole voittavaa lentopalloa ja töitä on tehtävä lujasti. Onneksi kauden alku ei ole kovin tiivistä pelaamista, vaan meille jää aikaa treenaamiseen. Pystytään myös fysiikkaa tekemään kovaa vielä hetken aikaa.

Valepan lauantai- illan ykköstähti oli Sivula, joka hoiti kokeneen pelimiehen ottein jatkopallotilanteet. Sivulan lisäksi William Groffier (11pist.) oli pelipäällä. Tällä kertaa Aleksi Muukkosella oli vastaanottopelaamisen kanssa suuria vaikeuksia, peräti kuusi vastaanottovirhettä on karmea lukema. Näistä lukemista on ”kiittäminen” Hurrikaanin passari Matt Westiä, joka tykitti peräti seitsemän ässäsyöttöä!

Häyrisen ja Westin lisäksi Nuutti Niinivaara (12pist) on fyysisesti ja pelillisesti kunnossa. Niinivaara onnistuu jatkuvasti hyökkäyssuuntaan ja nyt myös torjuntapelaaminen on kehittynyt. Tulisieluinen Niinivaara on myös Hurrikaanin tämän kauden kapteeni.

Hurrikaanin kausi alkaa ensi viikon lauantaina Savo Volleyn vieraana. Savoa povataan jälleen kerran Mestaruusliigan kärkipäähän.

 

Valtteri Arra

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän