”Todella hienot kirjoitukset, kiitos”

0

Kiitos Anni Mäkelä! Nämä homofoobikot nimenomaan estävät osalta lapsia ja nuoria sen itse peräänkuuluttamansa kasvurauhan.

 

Vastauksena Anni Mäkelälle ( LL 24.9.): En häpeä eikä minulla ole homofobiaa. Olen tunnustava kristitty ja toivoisin, että lapset ja nuoret saisivat edes hiukan kristillistä kasvatusta päiväkodeissa ja kouluissa: sallittaisiin ruokarukoukset ja edes kerran viikossa olisi kristillinen aamun avaus ja virsi. Lapset ovat Jumalan lahja ja heidät olisi ohjattava tuntemaan Jeesus ensin. Kyllä ne sukupuolisuus asiat tulevat sitten kun aika on.

Äiti Loimaalta

 

Todella hienot kirjoitukset LL ti 24.9. Sari Holappa ja Anni Mäkelä. Itsekkäät ja omahyväiset ihmiset eivät osaa ajatella eivätkä usko tieteeseen.

Maria

 

Katselin tossa pesäkujalla sinistä hylättyä vaihde pyörää josta joku oli yrittänyt ottaa sisärenkaan takarenkaasta pois, yritys oli jäänyt kesken kun oli tietysti hokassut ettei sitä nyt niin vaan sieltä oteta pois. Ensin tietysti pitää irrottaa takapyöräkin kuin jos meinää sieltä sisärenkaan ottaa pois. Aika paljon näkyy olevan noita hylättyjä pyöriä siellä sun täällä kun otan aina niistä kuvan.

Sote synnyttänyt tähän mennessä Suomeen jo valtavan määrän miljonäärejä! Onneksi saatiin nämä leveämmät hartiat että henkselit kestävät kannatella miljoonia taskuissa! Mitähän muuta me vielä saamme?

Miljoonat revitty sairaiden selkänahasta

 

Saksan talous kyntää nyt syvällä. Autotehtaita aiotaan sulkea ja talous on muutenkin huonommassa jamassa kuin monissa pienissä naapurivaltioissa. Eikä Ranskallakaan ilmeisesti kovin hyvin mene. Ja yllätys yllätys, silloin kutsutaankin apuun Mario Draghi, joka ehdottaa taas uutta rahastoa Euroopan talouden kehittämiseksi. Eli siis lähinnä Saksan elvyttämiseksi. Ja toinen, ei niinkään yllätys, SDP:n Heinäluoma alkoi heti lämmetä uudelle lainalle tai vaihtoehtoisesti korottaa jäsenmaksuja. Tämä Heinäluomahan mollasi Halla-ahoa v. 2019, kun Jussi varoitti Venäjän ja Saksan välisestä kaasuputki yhteistyöstä. Mutta kuinkas kävikään! Ja Orpokaan ei täysin tyrmännyt koko uudistusta, vaikka torjui tässä vaiheessa yhteisen velan. Siis tässä vaiheessa! Ei taas hyvältä kuulosta, kun ja jos nämä veljekset päätyvät samaan hallitukseen.

Matti Ojala

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän