Kiitos ET Studio Bandille

0

Seksuaalinen suuntautuneisuus on synnynnäinen ominaisuus siinä kun esim adhd. Tarvitaan huomattavasti viisaampi hallinto, nykyinen hölmö, asiantuntijoiden totuudet sivuuttava, karmea, rikkaiden hallitus vie kaiken perikatoon.

Jeesus sinä huomaat meitä jokaisen epäilevät tuomaat tunnet parhaiten. Etsijänä pysyn kuuntelemaan jään. Usko alkaa siitä käsiisi kun jään.. Nämä säkeet virrestä 513 mikä kannattaa lukea kokonaan. Tässä vastinetta voimakkaalle uskon vastaiselle kirjoitukselle LL 1.10-24.

Mummo maalta lapsen lailla luottava

Lauantain Loimaan Lehdessä hyvä kansikuva Einosta ja juttu.

Heippa, voisivatko Ypäjän suunnalla, aikaisin aamupimeällä, koiria ulkoiluttavat ihmiset laittaa myös koiralle/koirille heijastimen? Näkyisi paremmin muillekin tiellä liikkujille että kulkijoita on enemmän kuin yksi. Eikä siitä varmaan olisi haittaa muuallakaan, jos käytettäisiin heijastimia nyt, kun on jo pimeää niin aamuisin kuin iltaisinkin!

Tienkulkija

Perjantai-iltainen Loimaan Teatterissa, Vesikoskitalolla järjestetty Syysillan seisahdus konsertti antoi kuulijalle hyvän mielen. Salin täyteiselle yleisölle ET Studio Bandin taidokas musiikki, huumorilla ja ”vierailevilla tähdillä” maustettuna toi mieleen mukavia muistoja ja hymyn huulille. Iso kiitos järjestäjille.

Tyytyväiset kuulijat

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän